Radile u nadnici, prodavale na pijaci: Od običnih devojaka do popularnih estradnih snajki

Pre popularnosti, eve devojke se nisu libile da rade, pa čak ni onih najtežih poslova

  • 4
Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Bogdana Rodić Lea Brena, Aleksandra Prijović, Ceca Ražnatović, Bogdana Ražnotvić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Mnoge Srpkinje su doživele pet minuta slave i stekle svoju popularnost nakon stupanja u vezu, a neke i u brak  sa naslednicima naših najpoznatijih pevačica.

No, ono što uvek najviše interesuje javnost, jeste upravo informacija: ko su?, šta su?, i čime su se pomenute devojke bavile pre nego što su postale Brenina ili Cecina snajka.

Prva na listi je pevačica Aleksandra Prijović, koja je udata za Filipa Živojinovića, pastorka Lepe Brene. Prijovićka je svoju popularnost stekla pre udaje za Živojinovića, međutim ni njena karijera, a ni popularnost pre udaje nije bila na zavidnom nivou.

Iz ovog braka ima jednogodišnjeg sina Aleksandra, a ona danas važi za jednu od popularniji i plaćenijih pevačica na našim prostorima, a svirke su joj zakazane i po nekoliko meseci unapred.

Bogdana Ražnatović, snajka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, privukla je pažnju javnosti čim je započela svoju vezu sa Veljkom, a njihova dugogdišnja veza krunisana je i brakom, 24. novembra, 2019. godine.

Veljkova supruga rodom je iz Titela, a radila je u porodičnoj firmi koja se bavi uzgojem pilića, a kasnije ih prodaju na jednoj beogradskoj pijaci, čime je u javnosti predstavljena kao vredna i radna devojka.

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane - otkrila je svojevremeno za domaće medije bliska prijateljica porodice Rodić.

Veza koja je takođe izazvala veliku pažnju, jeste romansa između sina pevačice Goce Božinovske, Mirka Šijana i svasrike Veljka Ražnatovića, Bojane Rodić.

Lepa Bojana i Mirko su u vezu uplovili pre nekoliko meseci, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo i koliko se vole pokazuju i čestim objavam na društvenim mrežama. Mnogim im već sada planiraju brak, a iako se nisu čak ni verili, šuška se da se Rodićeva preselila u Šijanovu vilu u Surčinu.

Bojana je kao i svoja sestra Bogdana, takođe dugi niz godina pomagala roditeljima oko prodaje pilića na pijaci, a završila je i Pravni fakultet u roku.

Poslednja u nizu jeste lepa plavuša, Sandra Miljaković, devojka koje je osvojila srce Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene.

Sandra je poreklom iz sela Budilovina nadomak Brusa, potiče iz radničke porodice, a u Beograd se doselila pre nekoliko godina, kada je nakon završene Gimnazije u Brusu odlučila da nastavi školovanje i upiše Filološki fakultet.

Kako njen otac tvrdi, nikada se nije stidela i libila posla, pa je kao manja išla i u nadnicu kako bi zaradila svoj novac. Svoju ljubav i talenat pokazala je i prema šminkanju, te se nakon završenog kursa profesionalno bavi i ovim poslom.

Video: Ne mogu da se razdvoje: Bojana Rodić i Mirko Šijan opet uhvaćeni u strasnom poljupcu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    4. jul 2020 | 09:49

    Po meni je ovde samo Prijovicka uspela zato što su je ljudi upoznali i pre udaje i devojka je ušla u svet estrade.Ostale neću da komentarisem

  • Djurdja

    4. jul 2020 | 07:23

    Samo mi razjasnite da li su u pitanju drzavni fakulteti ili privatni?

  • Srbija brale

    4. jul 2020 | 11:31

    Ma respect najboljim, najpametnijim, najnacitanijim, najobrazovanijim, najlepsim snajkama u Srbiji. Samo jako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA