Karić se emotivnom porukom obratio sestri: "Braća se vole i poštuju, ali sestra je nešto posebno"

- Sestrinska ljubav je posebna, ljubav brata prema sestri i sestri prema bratu je nešto zaista jedinstveno - poručio je on

  • 1
Bogoljub Karic, glasanje, izbori, Srbija 2020 Foto: BK TV

Bogoljub Karić podelio je emotivni porodični trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, gde je objavio fotografiju sa svojom sestrom Verom i poručio da je sestrinska ljubav posebna i jedinstvena.

- Sestrinska ljubav je posebna, ljubav brata prema sestri i sestri prema bratu je nešto zaista jedinstveno. Sestra, naša najmlađa, jedinica, mezimica i najslađa, odrasla je među četiri brata. Mi smo uvek pazili i brinuli o njoj sa mnogo ljubavi, kao i ona o nama. Zaista ko nema sestru, teško može da spozna i oseti onu pravu ljubav koju samo sestra može da pruži. Braća se vole i poštuju, ali sestra je kao ćerka. Ona brine o roditeljima, ona sve razume, ona prašta, ona voli bezuslovno - napisao je u objavi uz fotografiju na kojoj se nalazi sa sestrom Verom i suprugom Milankom.

- Naša sestra Vera je već baka i ima predivnu unučad. Njena deca Aleksandra, Gorica i Aleksandar, učinili su je najsrećnijom bakom na svetu. Ćerke, Aleksandra i Gorica imaju jednu od najprestižnijih obrazovnih ustanova u Beogradu, od vrtića do gimnazije. "Kreativno pero" je škola koja pruža vrhunsko obrazovanje za sve uzraste. O tome najbolje svedoče brojne medalje, diplome i priznanja đaka koji su se po celom svetu od Tokija, Emirata, Nju Jorka do Evrope borili za ove fenomenalne rezultate - poručio je Karić i naglasio da su blagosloveni i srećni jer imaju baš takvu divnu sestru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    3. jul 2020 | 19:54

    Svaka vama cast! Nek ste zivi i zdravi! Vi treba da budete ogledalo,sta znaci imatibi gajiti porodicu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA