≫ 

Šok snimak Ane Nikolić: Objavila ga, pa obrisala. Spominje Rastu, kaže da "tripuje da je kriminalac"

Vesna Rivas podelila je snimak na Tviteru sa pitanjem: "Ljudi, šta se sa njom dešava?"

  • 15

Ana Nikolić (41) na Instagramu je objavila snimak na kojem priča ne baš razgovetno, ali ono što je jasno jeste da spominje bivšeg muža, te da kaže da "tripuje da je kriminalac".

Čini se da Ana spominje kako je ona "među VIP robijašima", te da je "i u tome bolja" od Raste.

- Nije bitno koliko, bitno je da si bio, unutra. Ali, ovaj, za razliku od mog bivšeg muža koj se tripuje da je kriminalac, ja sam, ipak, u VIP robijašima. A, gde je on?! Sedi, jedan! I u tome sam bolja - kaže Ana u snimku.

Isti je ubrzo obrisala sa profila, ali ga je Vesna Rivas podelila na Tviteru sa pitanjem: "Ljudi, šta se sa njom dešava?".

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Telegraf JETSET je 4. oktobra 2019. objavio snimak na kojem se čuje kako Ana objašnjava nekome kako je Rasti izgrebala kola. Reč je o glasovnoj poruci koju je pevačica poslala tada bliskoj osobi, a u kojoj govori da se potpisala rečima "Ja sam, pi*ko, Ana".

Poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    4. jul 2020 | 10:57

    Treba da prestane da se drogira.

  • bby

    4. jul 2020 | 10:35

    Ova pukla kao sisarka

  • Ana

    4. jul 2020 | 12:31

    Meni je zao kad vidim da zena ovako posrne. Trebalo bi da ima dostojanstva i malo samokontrole, ako ne zbog sebe, onda zbog cerke kojoj je ona uzor. Bilo bi mi drago ako bi bar probala da se izleci od svojih poroka, put kojim ide, ne sluti na dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA