≫ 

Porodila se pre 5 meseci, a njeno seksi telo u bikiniju nikad bolje nije izgledalo

Čini se da ni nakon trudnoće Marina nema problema sa viškom kilograma

  • 4
Marina Tadić Foto: Instagram/marinatadic_official

Pevačica Marina Tadić (37) porodila se pre pet meseci, 30. januara, i na svet donela ćerkicu Veru, a njeno telo u bikiniju nikada bolje nije izgledalo.

Marina je poznata kao neko ko vodi računa o svom i izgledu i redovno vežba, uvek je imala zategnuto telo, ali ovaj seksi prizor je ostavio sve bez teksta.

Pevačica je na Instagram profilu podelila fotografiju u minijaturnom bikiniju, sa šeširom na glavi, a jasno se vidi svaki mišić na svom mestu, kao i "stomak" na kojem se naziru trbušnjaci.

Novopečena mama je sve oduševila svojim izgledom, a iznenadila je i tetovažom koja je provirila ispod donjeg dela kupaćeg kostima.

"Da li si realna da tako izgledaš samo pet meseci nakon porođaja?", "Bombetino", "Goriš", Prelepa si", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Čini se da ni nakon trudnoće Marina nema problema sa kilogramima, pa je sasvim verovatno da će joj na ovakvom izgledu pozavideti većina žena, kako bivših trudnica tako i onih drugih.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarijaR

    4. jul 2020 | 20:36

    I ja sam se porodila 3 dana posle nje i isto sam vitka,vidljive separacije mišića. Nema nikakve tajne, nego probušena kašika, zdrava hrana i trening i to u kućnim uslovima dok beba spava,sa par tegova,bučica i kardio sprava.

  • qq

    4. jul 2020 | 18:52

    Jedna od lepsih srpkinja... Dobro ste poceli da stavljate i normalne jer ispade da Srbija ima smo Funjare, Kije, Djoganijevce, Ajfone i 16 punjaca, Tamare sa problemima u zadnjici....

  • qq

    4. jul 2020 | 18:52

    Jedna od lepsih srpkinja... Dobro ste poceli da stavljate i normalne jer ispade da Srbija ima smo Funjare, Kije, Djoganijevce, Ajfone i 16 punjaca, Tamare sa problemima u zadnjici....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA