≫ 

Zbog seksi kadrova Darine guze u Grčkoj nikome neće pasti na pamet da nam zatvori granice

Pevačica već nekoliko dana uživa na letovanju, odakle neprestano objavljuje vrele fotografije

  • 31
Dara Bubamara Dara Bubamara, Printskrin: Instagram/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara već nekoliko dana uživa u čarima leta na grčkim plažama, odakle svaki dan svoje fanove počasti bar sa jednom provokativnom fotografijom.

Bubamara je jedva dočekala da se otvore granice, te se odmah zaputila na odmor, a kako je stesala svoju kilažu i liniju dovela do perfekcije, neprestano se fotografiše.

S obzirom na to da je na moru i da ne želi da propusti ni sekund svog odmora, pevačica veći deo dana provodi na plaži, uživajući u suncu i morskoj vodi.

No, dok je Dara ležala na pesku i "hvatala" zrak sunca, nepoznati muškarac, za kog ona tvrdi da joj je samo drug, je uslikao njenu zadnjicu u šarenom bikiniju.

Na račun njenog izgleda neprestano pristižu komplimenti: "Uh, Daro, šta nam radiš?", "Ma ti si žena zmaj", "Ludilo si, majke mi"...

Video: Vreli Darin snimak iz hotelske sobe

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juca

    5. jul 2020 | 07:04

    Ja sam je videla prosle godine u Vrdniku u hotelu, bila je sa nekim likom na bazenu. Mala, nabijena, puna celulita, lice rosavo, naravno idu prvo grudi, pa ona, kosa kao slama, ni prici ovim fotografijama iz Grcke, ali eto hvala nebesima posoji fotosopiranje. Dzabe se palite muskarci, verovatno u komsiluku imate mnogo bolje ribe.

  • Brat

    5. jul 2020 | 03:51

    Inače majka i pevačica ovako da se guzi i slika? Kakva sramota od žene!

  • Nenad

    5. jul 2020 | 00:36

    Metar i andol zena sprema scenario za sledeci film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA