Bila je zvezda devedesetih, bori se sa neizlečivom bolešću, a danas izgleda potpuno drugačije

- Ali, naposletku, svi želimo isto - da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale - rekla je svojevremeno Ksenija

  • 11
Ksenija Mijatović Ksenija Mijatović, Printskrin: Youtube/TV Pink

Pevačica Ksenija Mijatović koja je na vrhuncu popularnosti, devedesetih godina, odlučila da se povuče iz javnosti i da se posveti duhovnom životu, danas izgleda potpuno drugačije.

Ksenija je sada trener programa "Izlečite svoj život",  a jednom prilikom je otkrila i da se od detinjstva bori sa neizlečivim oboljenjem kože.

- Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život", po principima filozofije Lujze Hej, i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - rekla je ina jednom prilikom.

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć - ispirčala je Ksenija svojevremeno.

- Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug - rekla je ona jednom prilikom.

- Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto - da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - ispričala je tada.

Video: Seksi Nata sunce hvata: Bekvalčeva se brčka u bazenu i izgleda brutalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA