≫ 

Nastavak suđenja Halidu Muslimoviću zbog optužbi da je pretukao ljubavnicu: Evo šta se dešavalo

Pevač je zahtevao da se u ceo postupak pozove novi veštak, a Sonja se nije ni pojavila u sudnici

  • 3
Kod Lee Kiš, Halid Muslimović

Halid Muslimović, Foto: A. Nalbantjan

Popularni folker Halid Muslimović (59) nastavljeno je suđenje zvog optužbe da je u julu 2018. godine pretukao bivšu ljubavnicu Sonju Bašić.

Nastavak sudskog spora između pevača i žene koja ga je prijavila održano je u banjalučkom Osnovnom sudu, a trajalo je svega 7 minuta, piše Kurir.

Halid je došao na ročište i odmah na početku njegov advokat tražio je da se pozove novi veštak, dr Đorđe Alintijević iz Beograda, s obzirom na to da je prethodni stručnjak Željko Karan odbio Muslimovićev poziv da učestvuje u procesu.

Međutim, pevačevom predlogu usprotivila se tužiteljka Sanja Tadić Stojisavljević, smatrajući da je to odugovlačenje postupka, ali je ipak sudija Zoran Milojica usvojio predlog Halidove odbrane i dao im rok od 30 dana da novi veštak pošalje svoje stručno mišljenje.

Sonja se na ovom ročištu nije pojavila, a razlog je to što nije mogla da doputuje iz daleke Austarilije zbog epidemije korona virusa, ali je ipak rekla da je ništa neće sprečiti da prisustvuje sledećem susretu na sudu.

- Nemam sumnju u to da će pravda da pobedi u ovom slučaju. Sigurna sam da hoće! Halid može da odugovlači sa suđenjem koliko hoće, ali kad tad će biti osuđen. Ono što imam da poručim jeste da ću doći na sledeće ročište. Kad god da bude zakazano, Sonja Bašić dolazi i neće me sprečiti nikakva korona u tome - rekla je ona za Kurir.

Video: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića nakon suđenja otvorila dušu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA