Tanja Savić mora u policiju: Neko se predstavljao kao ona, pa pokušao da joj skine novac sa kartice

Nakon što je njen muž odveo decu u Australiju i nije ih videla tri meseca, Tanja ima novi problem

  • 7
Tanja Savić

Foto: ATA images

Pevačica Tanja Savić dobila je poziv od policije, jer se neko predstavljao kao ona i pokušao da podigne novac sa njene kreditne kartice.

Ta osoba je mislila da je pevačica u Australiji, te da prevara neće biti otkrivena. Tanja je potvrdila da je žrtva krađe identiteta naglašavajući da je šokirana zbog svega što se dogodilo.

- Zvali su me da dođem da dam izjavu zbog krađe nekih para sa kartice i krađe identiteta. Prvo sam pomislila da se neko šali sa mnom, ali zapravo nije bila reč o šali - rekla je pevačica za Svet.

- Otići ću da vidim šta se to dešava pošto su mi rekli da takve razgovore ne mogu da vode preko telefona - dodala je Tanja.

Podsetimo, Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo je njihovu decu u Australiju,  a zbog cele situacije sa korona virusom, kao i zbog posla, pevačica nije videla sinove više od dva meseca.

- Od dece sam razdvojena dva meseca i bitno mi je samo da ih zagrlim, jedva čekam taj trenutak. Svaki dan se čujem sa sinovima putem video poziva, pričam im sve što se dešava ovde, a oni meni šta se dešava tamo, kako provode vreme i šta rade. Mnogo mi nedostaju, zasmeju me i preko telefona, ali nije to to kao kad sam ja uz njih. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se da ću nekako otići za Australiju i da će se ovo sa koronom uskoro rešiti - izjavila je Tanja svojevremeno.

- Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: "Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću". Trudim se da ostanem jaka - istakla je pevačica tada.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    4. jul 2020 | 22:49

    Lepa,lepo peva,ali IQ...🙄

  • Vodolijax

    4. jul 2020 | 22:16

    Jako pametno što je ono što se ne priča preko telefona izdiktirala direktno u novine.Da je pametna koliko je lepa gde bi joj bio kraj.

  • Che

    4. jul 2020 | 23:06

    Romana Panic je opet aktivna. Oprez!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA