≫ 

Brena objavila prvu sliku sa seksi snajkom, a onda se Sandra pohvalila luksuzom u kom uživaju

Sandra je studentkinja Filološkog fakulteta u Beogradu

  • 9
Sandra Miljaković, Lepa Brena

Brena i Sandra, Foto: Instagram/lepabrenaa

Lepa Brena (59), Boba Živojinović (56), njihov sin Viktor (22) i njegova devojka Sandra Miljaković (26) uživaju na Azurnoj obali, a jučerašnji dan proveli su u Nici.

Oni su uživali u jednom od najluksuznijih restorana, a Brena je prilikom vožnje objavila i prvu sliku sa potencijalnom snajkom, koja bi joj bila i prva prava snaja.

Sandra se potom pohvalila pogledom iz hotela u Monaku od kog zastaje dah, da bi nešto kasnije podelila da je sa Viktorom bila u kazinu gde su se zanimali na aparatima.

Fotografije iz Francuske, kao i Sandrina seksi izdanja, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, Sandra je studentkinja Filološkog fakulteta u Beogradu.

U Beograd je došla iz rodnog mesta, sela Budilovina, nadomak Brusa,  a pored studiranja, ona se bavi i profesionalnaim šminkanjem.

Lepa plavuša je treće dete u porodici Miljaković i ima dva starija brata, Marka i Miloša. Stariji, Marko je završio Mašinksi fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu, te je ostao da živi sa ocem i majkom u porodičnoj kući i pomaže im oko poslova.

Porodica živi u velikoj zidanoj kući, koja se nalazi u blizini centra sela, a poseduju i veliko dvorište. Otac Zvezdan se sa sinom Milošem posvetio porodičnom biznisu, firmi za proizvodnju metala i prohroma, dok je majka domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

Mi smo se trudili da je lepo vaspitamo, malo smo je razmazili jer je najmlađa. Ja sam priželjkivao da treće dete bude ćerka i ispunila mi se želja. Ona je ista ja, liči na mene i ponosan sam na nju - rekao je njen otac Zvezdan.

Zvezdan tvrdi da je potencijalnu priju, Lepu Brenu upoznao još pre tri decenije, te i da se tada čak slikao sa njom, ali da se nada da će sada imati prilike da je bolje upozna.

Brenu sam upoznao početkom osamdesetih, ko bi tada rekao da ćemo da postanemo prijatelji (smeh). Šalim se, ja decu ne požurujem i neću da utičem na njihove odluke. Sećam se da je Brena tada došla na Kopaonik helikopterom, snimala je nešto. To je bio događaj kad je ona bila ovde. Ja sam tad bio u vojsci. Sećam se toga dobro, imam čak i slike s njom, moram da ih potražim, tako da, kad se budemo sreli, znamo se, samo ću je sad bolje upoznati - objasnio je Miljaković.

Video: Viktor Živojinović razmenjuje nežnosti s devojkom, a tek da vidite njeno telo u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    5. jul 2020 | 13:43

    To što je mala brala maline na selu uopšte ne izgleda naivna devojčica sa sela.......zna ona šta radi.

  • 26

    5. jul 2020 | 13:47

    26,pa student, zar jos?!

  • Uspela u zivotu

    5. jul 2020 | 23:37

    Neko ko sprema junsko-julski rok, makar studirao i 8 godina, fakultet koji traje 4, nema vremena za egzoticna putovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA