≫ 

Luna se pojavila kao izblajhana plavuša, pa saopštila da se povlači: Treba mi pomoć, nije me sramota

- Nemojte se stideti da potražite pomoć ako se ne osećate dobro, svako od nas je prošao kroz nešto teško - poručila je Đoganijeva

  • 46
Luna Đogani bazen kupaći Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani (24) pojavila se u studiju Premijera vikend specijala u drugačijem izdanju - sa plavom perikom, koja je još više upadala u oči zbog njenog osunčanog tela.

Đoganijeva je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem istakla da je razgovarala sa sestrom Ninom koja je prošla kroz mnogo težak period dok joj je porodica ratovala u Zadruzi 3.

Kako je rekla, ispričale su se, a tokom zajedničkog ručka u restoranu Nina je počela da plače, pošto su se u tom momentu Anabela i Gagi svađali u rijalitiju.

- Ne krivim nikoga jer ne bih volela da mene neko krivi, ali neke stvari su trebale da budu drugačije. Mojoj Nini je tek najteže i to mi je mnogo žao. Najviše sam se brinula za nju, znam koliko njoj padaju teško svađe mame, tate i mene. Pitala sam je da li mi nešto zamera, Nina je zrela devojčica, rekla mi je sve, nije ljuta na mene, ona voli sve nas, ali joj pada što su oni u teškim odnosima. Videla sam je skrhanu, ja sam uključila neki klip gde se mama i tata svađaju, ona je počela da plače. Mnogo sam slaba na nju - rekla je Đoganijeva.

Istakla je i da se videla i porazgovara sa očuhom Andrejem Atijasom.

- Andrej je jedan od tih ljudi koji su me razumeli, iako je možda na trenutak bio ljut na mene. Pružio mi je ruku podrške. Jedva čeka da izađe mama, nije ljut na nju, on je jako voli i poštuje. Sigurna sam da će njihov odnos biti mnogo bolji kad izađu, da će napokon moći da funkcioniše - rekla je Luna, a potom je saopštila, kako je rekla, važnu vest.

- Povlačim se na neko vreme, koje će meni da odgovara. Ja ću odlučiti da li će to biti mesec, dva... Psihički moram da se dovedem u red, stvarno sam se umorila. Nije me sramota da kažem da mi je potrebna pomoć stručnog lica. Nemojte se stideti da potražite pomoć ako se ne osećate dobro, svako od nas je prošao kroz nešto teško. Meni je zaista potreban odmor, čim svi izađu iz Zadruge odlazim na jedno mirno mesto, odlučila sam i gde. Neće biti telefona, pritiska, savetovanja, bilo kakvog pritiska. Marko će biti deo toga, zato što je on to sve i potencirao - rekla je Đoganijeva.

- Marko je moja podrška, razume me, ja osećam to i niko na svetu mi ne može promeniti mišljenje. Bio je tu i kad sam najbolja, i kad sam najgora... Uvek će biti osoba koja može da računa na mene. Prema meni je ispao veliki čovek, jedva čekam da realizujemo sve naše planove - rekla je.

VIDEO: Luna u suzama napustila Zadrugu

VIDEO: Ekskluzivan intervju Slobine devojke: Spomenula je i Kiju i Lunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina93

    5. jul 2020 | 15:54

    Ovde, sa sve ovom kosom, tamnim tenom i pink karminom izgleda original prava Ljuljeta 😂😂😂😂😂

  • Nina

    5. jul 2020 | 15:49

    Taman ide uz unju karakter haha 😂😂

  • Ivan

    5. jul 2020 | 15:06

    Nek promeni frizera i psihijatra u duetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA