Pin-up devojka! Zbog ovih poza Kaće Grujić niko ne zna gde prvo da gleda

Pevačici su mnogi pisali da je izgledala kao "pin-up" devojka

  • 9
Katarina Grujić Foto: ATA images

Pevačica Katarina Grujić sinoć, 4. juna, bila je članica žirija na "Karaoke obračunu" koji je održan u Zadruzi, a zbog komentara i seksi izgleda, Kaća je privukla veliku pažnju.

Grujićeva je nosila haljinicu koja je istakla sve njene atribute, a s obzirom na to da je i te kako radila na sebi tokom vanrednog stanja u Srbiji, svi komentarišu da pevačica izgleda bolje nego ikada.

Mnogi su joj pisali da je izgledala kao "pin-up devojka", a kako je već poznato, njih karakterišu savršen izgled, zavodljivost i glamur, a nema sumnje da je i Kaća takva.

Ona vredno radi na svom novom albumu, koji će uskoro ugledati svetlost dana, a nedavno je svoje fanove obradovala numerom "Neću da se muvam" koja je već postala pravi letnji hit.

Zbog Kaćinih seksi poza gore društvene mreže, a ispod fotografija nižu se samo komplimenti na račun njenog provokativnog izgleda.

Video: Kaća Grujić otkrila šta je korona promenila nešto u njenom ljubavnom životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terna

    5. jul 2020 | 19:47

    Sta je sad to pin-up

  • Гаргамел

    5. jul 2020 | 18:35

    Па дајте ви неки предлог одакле почети😂

  • LA

    6. jul 2020 | 00:09

    Moze da se operise jos sto puta, moze da glumata koliko hoce ali u mom secanju je i dalje apa-trapa baksuz, histericna svadjalica sa podlim podmetanjima... sa Farme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA