≫ 

Mokra Nata u toplesu! Grudi prekrila rukom, a svi zumiraju "tamo dole"

Pevačica je pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih dama na našoj javnoj sceni

  • 0
Nataša Bekvalac Foto: Instagram/bekvalceva

Popularna pevačica Nataša Bekvalac (39) iskoristila je sunčan dan da se skine do gole kože i tako uživa u bazenu, a seksi prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Lepa Nata je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz bazena, na kojoj je mokra i golišava, čime je malo šta prepustila mašti muškaraca, kojima zbog ovakvih kadrova nimalo nije lako.

Pevačica je bujne grudi prekrila rukom, a kako se jasno ne vidi da li na sebi ima donji deo kupaćeg kostima, mnogi zumiraju fotografiju baš "tamo dole".

Bekvalčeva je kratko poručila: "Leto je" i fotografijom pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na našoj javnoj sceni.

"Kako dobro izgledaš", "Najlepša žena na svetu", "Nata, granata", "Baš si seksi", neki su od komentara.

Nema sumnje da je Nata obradovala mnoge pripadnike jačeg pola, ali i da joj zbog izgleda mogu pozavideti i mnogo mlađe žene.

 
 
 
View this post on Instagram
Leto je.🏝A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Podsećamo, dok mnogi kažu i apeluju kako klubovi i ugostiteljski objekti zbog korona virusa ne bi trebalo da se zatvaraju, Nataša nema ništa protiv, ukoliko je to potrebno za zaštitu stanovništva.

- Mislim da možemo da ne radimo. Ako je to ono što ugrožava, mislim da ne treba da radimo. A ako možemo da budemo odgovorni i da radimo, onda je to ok - izjavila je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

- Od početka pandemije ponašala sam se jako odgovorno, kao što se ponašam i sada. Briga ne donosi puno toga, ali predostrožnost zna da zaštiti - rekla je Nataša, koja se početkom juna, posle nekoliko meseci, vratila pred beogradsku publiku.

Video: Seksi Nata sunce hvata: Bekvalčeva se brčka u bazenu i izgleda brutalno

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA