≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teodora Džehverović potpuno gola! Ni Baka Prase nije odoleo, pa joj uputio samo jednu reč

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Hoćeš da umremo svi? - pitali su je pratioci na Instagramu

  • 14
Teodora Džehverović

Printskrin: Instagram/teodoradzehverovic

Mlada pevačica Teodora Džehverović vrele dane provodi osvežavajući se u bazenu, koji se nalazi na njenoj terasi, a zbog svog nagog tela - temperaturu je dovela do usijanja.

Teodora je zapalila društvene mreže kada je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojim pozira u bazenu potpuno gola, dok se osvežava grickajući lubenicu.

Džehverovićeva je rukom prekrila svoje gole grudi, koje su bile u prvom planu mnogih pripadnika jačeg pola, a ništa manje zapažena nije bila ni pevačicina tetovaža.

"Kako si zgodna", "Gde ti je kupaći kostim?", "Čoveče, prava si bomba", Hoćeš da umremo svi?", neki su od komentara, a ni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nije ostao imun na seksi prizor pa je Teorori poričio: "Ćutaću".

Podsećamo, pevačica je najavila nastup u Srbiji, a onda je usledio određeni broj poruka u kojima je napadaju što planira da peva u vreme pandemije korona virusa.

Pošto mi je stiglo par poruka na temu kako mogu da nastupam sada kada je ovakva situacija. Dragi ljudi, ja nikoga ne teram da dođe na moj nastup. Svako u životu treba da radi kako misli i oseća - počela je Teodora.

- Jedini način da vam se apsolutno ništa ne desi jeste da sedite kod kuće po ceo dan sami. Neće vam pomoći ni to što ćete biti samo u okruženju od 100 ili 500 ljudi, niti to što nećete posle 23h da idete u klubove. Ja ne mogu da dozvolim sebi da me obuzme panika i želim da budem najpozitivnija u ovom trenutku - napisala je, a onda je spomenula i novac.

Ne radi se o parama, već o želji za radom jer mene moj posao pokreće. Ne bojim se korone i nemojte me osuđivati zbog toga - napisala je Džehverovićeva.

Video: Seksi Teodora Džehverović podigla temeraturu komšijama seksi plesom u bazenu na terasi

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    5. jul 2020 | 20:03

    Vidi se da je Srbija prepuna akademskih gradjana🤔🤔

  • Dixi

    5. jul 2020 | 21:59

    Ali najgori su ovi komentari "pa neka pokaze ako ima sta ".Zaboravljamo ljudi na glavne hriscanske vrline kao sto je stidnost koja je nekada krasila devojke . Ovo danas sve gore od gorega

  • TikTok

    5. jul 2020 | 20:54

    Seksi, a opet nije vulgarno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA