Luna Đogani u panici zbog korona virusa: "Ići ću da se testiram, imam neki strah"

- Džaba je sve, kad sutra može da te nema. Zdravlje je na prvom mestu - kaže ona

  • 22
Luna Đogani Luna Đogani, Foto: ATA images

Luna Đogani (24) tokom gostovanja u emisiji "Premijera -vvikend specijal" priznala je da se nakon napuštanja "Zadruge" plaši trenutnog stanja i epidemije korona virusa.

Đoganijeva je otkrila da se po izlasku iz rijalitija polako vraća u stvarni svet i da joj trenutno sve prija, a najviše to što može da spava koliko poželi i jede šta hoće.

- Prelepo je u ovom svetu. Šalu na stranu, dišem punim plućima, spavam koliko mi se spava, jedem šta mi se jede, super se osećam. Nisam još uvek naviknuta na sve neke stvari, ali polako - počela je priču Luna.

Međutim, s obzirom na to da je Luna učesnica "Zadruge 3" postala početkom marta, kada u našoj zemlji njije bilo korone, te ništa o tome nije znala, nju je cela priča o Covid - 19 veoma uplašila.

Luna ističe da je ona hipohondar,  te da će sigurno otići da se testira, jer je uplašena za svoje zdravlje. No, kako ona tvrdi niko iz njen okoline nije zaražen, a ona se pridržava svih propisanih zdravstvenih mera.

- Ja sam hipohondar, rekla sam ti i pre emisije da ću ići da se testiram, imam neki strah. Mnogo mi je žao, mnogo je ljudi zaraženo, mnogi su nas i napustili. Moji prijatelji nisu zaraženi, ja poštujem sve, nosim masku, sve - rekla je Luna.

- Novac je totalno nebitan, može da se ima mnogo novca, ali da se nema zdravlje. Džaba je sve, kad sutra može da te nema. Zdravlje je na prvom mestu - zaključila je Đoganijeva.

Video: Suze i emocije: Ovako je protekao prvi susret Lune i Nine Đogani

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA