"Nađite život, ne trebam vam ja na kičmi": Kija zapretila osobi koja je uhodi sa lažnih profila

Kockareva se našla na meti nepoznate osobe koja je uznemirava

  • 19
Kija

Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar požalila se i javno zapretila osobi, koja pravi lažne profile kako bi je uhodila na društvenim mrežama.

Naime, Kija je objasnila da trenutno ima isti problem, kao što je donedavno imala i njena koleginica Teodora Džehverović, te da je uhodi nepoznata osoba.

- Sećate li se kad je Tea u emisiji rekla ime i prezime osobe koja je maltretira na društvenim mrežama i da su joj trebale godine da je nađe? E, sad, onog jadnog iz Herceg Novog, od prošle godine, što je stavio stori u vezi narkotika, smo našli za pet minuta, od adrese, do kakva jaja voli da jede, pa popio i krivičnu - napisala je Kija.

Kockareva tvrdi da jedna osoba kojoj ona nije odgovorila na poruku, konstantno pravi lažne profile kako bi je "maltretirao", međutim sada mu je jasno stavila do znanja da to prestane da radi, kako mu ne bi uzvratila istom merom.

- Pošto trenutni psiho, po mojoj proceni, osoba kojoj možda nisam odgovorila na poruku, po 10373729 pravi lažne profile, obezbediću da gostuje u emisiji, da se žali na mene, jer sam ja mala maca za sve vas kad ja krenem da vas maltretiram - napisala je Kristina.

- Ukoliko je to osoba koju znam, što je verovatno, biće mi još veće zadovoljstvo. Nađite život, ne trebam vam ja na kičmi. Samo gubimo vreme. Širimo ljubav - dodala je Kija.

Kija Kockar

Printskrin: Instagram/kijakockar

Podsetimo, nedavno je u emisiji "Amidži šou" pevačica Teodora Džehverović prvi put javno ispričala, ali i otkrila identitet osobe, tačnije žene, koja je u prethodnom periodu uznemiravala, nju, ali i njenu porodicu.

- Mnogi mediji znaju da sam rekla da postoji osoba koja me maltretira već tri godine, od kada sam ušla u Zadrugu 1 do dana današnjeg. Njeno ime je K. N. i ono što sam čula jeste da radi u školi - rekla je tada Teodora.

Video: Kija Kockar zamešala kao Šakira, a onda je spomenula svoje bivše momke

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žiža

    6. jul 2020 | 17:42

    Ko je ta Jelena Đuričačnin? Ostarela starleta i sponzoruša. Udala se za fudbalera da ne bi ništa radila. I nije ništa radila. Samo radjala decu. Fudbaler je šutnuo i ona ostala sa dva (2) deteta. Brzo je našla sponzorana Slobodana. Jelena nema nikakvu školu ni zanimanje. Decu ostavila drugim ljudima na čuvanje i ne vidja ih. Stanuje kod Slobe u jednosobnom stanu. Više se brine o Slobinoj majci nego o svojoj deci.

  • Wau

    6. jul 2020 | 15:22

    Nije valjda opet Sloba u pitanju ??? E Kijo daj mu jos jednu sansu,kad bi se zezali .Luda si 100% .

  • Lado

    6. jul 2020 | 09:40

    Cuj, nikoga Kija ne zanima a ubiste se kuckajuci komentare. Sve citate, sve pratite a ne interesuje vas. Cvrc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA