Dara Bubamara pobegla iz Grčke zbog zatvaranja granica: Sa maskom na licu stigla u Beograd

Iako su od sutra, 6. jula, zatvorene granice, Dara je mogla da ostane u Grčkoj do kraja svog aranžmana

  • 11
Dara Bubamara

Foto: ATA images

Popularna pevačica Dara Bubamara (44) "pobegla" je iz Grčke nakon što je čula da ova zemlja od sutra, 6. jula, zatvara granice za državljane Srbije.

Kao što je poznato, Dara je u Grčkoj bila na odmoru, gde je uživala punom parom. Iskoristila je lepo vereme da se opusti i napuni baterije, a ni seksi fotografije sa putovanja nisu izostale.

Iako su od sutra zatvorene granice, Dara je mogla da ostane do kraja svog aranžmana. Međutim, Bubamara je ipak odlučila da skrati odmor i da se što pre vrati u Beograd.

Ona je uslikana danas, 5. jula, nakon što je vidno preplanula stigla na aerodrom "Nikola Tesla". Dara je bila u trenerkama i majici, preko koje je imala jaknicu.

Očigledno poštuje sve propisane mere u borbi protiv korona virusa, pa je tako na licu imala zaštitnu masku, a kao modni dodatak i zaštitu od sunca, Dara je imala i velike naočare za sunce.

Kako izgleda Dara nakon povrataka sa odmora, ali i seksi Bubamarine fotke iz Grčke pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Ovako izgleda kada Dara Bubamara krši policijski čas

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA