≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona menja Jovanu Joksimović: Seksi Bojana u miniću pozdravila gledaoce, a tek da je vidite u kupaćem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona će se na toj poziciji zadržati naredna dva meseca

  • 8
Nova voditeljka, Bojana Bojović

Nova voditeljka, Bojana Bojović, Printskrin: Youtube/TV Prva

Emisija "Jutro" na Prvoj TV dobila je novu voditeljku, koja će nas naredna dva meseca buditi umesto Jovane Joksimović, koja je na odmoru do septembra.

Jovanina zamena, je novinarka i voditeljka, Bojana Bojović, koja će zajedno sa koleginicom Jelenom Nikolić voditi jutarnji program tokom leta, dok je Jovana na odmoru.

Bojana se prvog radnog dana pojavila u uskoj i kratkoj plavoj haljinici i visokim potpeticama, a svojom harizmom i širokim somehom je već pridobila naklonost mnogih gledalaca.

Kako se čini, ona se vrlo brzo uklopila u sam koncept emisije, a mnogi komentarišu da je u nekim stvarima, odnosno pokretima, iskopirala Jovanu.

"Bravo, prava lepotica", "Ma dobra je", "Jovanina kopija, ista kosa, isti osmeh", samo su neki od komentara na lepu Bojanu.

Inače Bojana se već oporbala u ulozi voditeljke i to nekoliko puta, a na Jovaninom mestu zadržaće se čak dva meseca.

Nova voditelka velika je ljubiteljka sportova, što letnjih tako i zimskih, pa se upravo i iz tog razloga može pohvaliti zavidnom figurom.

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA