≫ 

Prve izjave Romanine sestre: Ona boluje od 15. godine, brinemo... Niko nije znao na šta se odlučila

Ono što je sigurno, jeste da se njena majka Gordana sigurno oseća najgore u ovom periodu

  • 15
Romana Panić

Romana Panić, Foto: Instagram/romana_panic

Pevačica Romana Panić nedavno je uhapšena i osuđena na zatvorsku kaznu u Australiji, jer je sa svojim dečkom Filipom M. pljačkala bankomate u jednom tamošnjem gradu.

Šokantna vest, da je pevačica uhapšena, brzo je stigla do njenog rodnog mesta, Banjaluke, ali i do njenih članova familije.

Ono što je sigurno, jeste da se njena majka Gordana sigurno oseća najgore u ovom periodu, ali kako magazin Gloria tvrdi da kaže njena sestra od tetke, Marija Jović, svi su ostali u neverici kada su čuli.

- Cela familija je u šoku. Niko nije znao na šta se Romana odlučila. Najgore se oseća njena majka Gordana jer i dalje ne može da veruje u šta se upustila njena kćerka. Gordana, kao i svi mi rođaci, pre svega brine za Romanino zdravlje jer ona od svoje 15. godine boluje od dijabetesa - ispričala je Romanina rođaka za pomenuti magazin.

Podsetimo, Romana i njen dečko su na sudu priznali krivicu, nakon čega je ona osuđena na 12 meseci, a on na 14 meseci zatvorske kazne.

Oni se trenuto nalaze na izdržavanju kazne, a pevačica je navodno psihički loše: odbija da jede i ugrožava svoje zdravlje, obzirom na to da od 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

Osim kazne u zatvoru, ni ono što čeka ljubavnike kad izađu nije sjajno. Pored toga što će do isteka uslovne kazne morati da se javljaju policiji jednom nedeljno, oni ne bi trebalo da putuju nigde van Kvinslenda, a potom ih čeka deportacija u Srbiju, kao i trajna zabrana ulaska u Australiju.

Dok budu služili uslovnu kaznu, pevačica i njen momak biće usmereni na dobrotvorni rad za državu Kvinslend, koji može da podrazumeva čišćenje javnih površina, farbanje klupa u parku, brisanje grafita, skupljanje plastičnih flaša i limenki.

Video: Romana Panić: Verujem da ću sresti onog pravog

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурађ

    6. jul 2020 | 14:27

    Родбина свих лопова не брину што је овај крао, обијао, него одмах кукњава како је лошег здравља, дијабетес, срце итд. А до јуче волу реп да исчупа. Срећом има затворска болница и лекар, тако да остају иза решетака где им је и место.

  • DARKO 100%

    6. jul 2020 | 15:41

    Nije opasno 12 meseci,to je kao jedan vojni rok u vojsci,mogla je dobiti i vise a pustice je i malo ranije

  • Baba

    6. jul 2020 | 15:27

    Koja sramota za Romanu , zatvor nije neka kazna vec ziveti sa tom sramotom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA