≫ 

Milan Kalinić se vraća na male ekrane: Saopštio na koju televiziju ide i šta priprema

- Pripremam svoj prvi autorski serijal pod nazivom "Preživeli" - rekao je Milan

  • 10
Amidzi sou, Amig Show, Milan Kalinic

Milan Kalinić, Foto: A. Nalbantjan

Milan Kalinić (47) u avgustu počinje sa snimanjem prvih epizoda serijala koji sa emitovanjem treba da počne krajem septembra.

Naime, Kalinić je dogovorio odlazak na K1 televiziju, u vlasništvu Željka Joksimovića, što je potvrdio gostujući u emisiji Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića "Kec na jedanaest".

- Pripremam svoj prvi autorski serijal pod nazivom "Preživeli". U avgustu krećemo sa studijskim snimanjima, emitovanje je krajem septembra ili početkom oktobra. Neću da otkrivam koja je tema, ali je jako interesantna - rekao je Milan.

- Sada ćete videti drugačijeg Milana Kalinića. Radiću sa poznatima, od njih ćete čuti neke stvari koje do sada niste znali. To je dosta teško, i to mi je bio najveći strah. Ali evo, gosti su pristali da pričaju - kazao je Kalinić.

- Drago mi je da sam deo svega ovoga, da dolaze drugi ljudi, da nas je sve više i više, a biće još iznenađenja i transfera. Uzvratio bih vam gostoprimstvo u svojoj emisiji, ali nije takvog tipa i bolje da nemate teme za nju - rekao je Milan sa osmehom voditeljima.

Podsetimo, Milan je vodio formate kao što su "Ruski rulet", "Leteći start", "Ko je na vrhu", "Sve za ljubav", "Veliki Brat", "Ples sa zvezdama", "Izađi na crtu"...

VIDEO: Milan Kalinić na terasi, u svom fazonu, izveo performans za komšije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA