Nikola Rokvić pratio savete Novaka Đokovića i smršao 7 kilograma!

- Konačno u telesnoj formi - pohvalio se pevač

  • 5
Rokvici Marinko Marko i Nikola Nikola Rokvić Foto: A. Nalbantjan

Poznati pevač Nikola Rokvić obelodanio je na svom Instagram profilu da je radio na svojoj fizičkoj spremi i na svom telu.

Sin Marinka Rokvića naveo je u svojoj objavi da je smršao sedam kilograma, uz tri nedelje posta i autofagije, način ishrane koje primenjue i prvi reket sveta Novak Đoković.

- Konačno u telesnoj formi! 3 nedelje posta i autofagije. 7 kilograma manje... 4 puta nedeljno kik boks, 10 rundi bez problema. Trčanje, 3 puta nedeljno. Šetnja sa decom svako veče - napisao je Nikola Rokvić na početku svoje objave, pa je objasnio šta je autofagija.

- Autofagija i zdrav način ishrane, pogotovo posne hrane koja nema životinjsko poreklo mi je dala neverovatnu energiju koju nisam imao kada sam se “normalno” hranio... Sa lakoćom bez hrane 20 sati a energije za trening više nego ikada! A lepo nam je Sveti Sava ostavio u tipiku autofagiju, potrebni su nam Nobelovci da bi shvatili ono što u knjigama piše već punih 800 godina! Živi bili - naveo je pevač.

Evo i njegove objave:

Video: Ovo je Đokovićeva ishrana: Ne jedem po 16 sati već godinu i po dana, mnogo bolje se osećam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA