Nekada je brala kupine za 20 evra: Brenina snajka se Monakom provozala autom vrednim pola miliona

Viktor i njegova devojka već nekoliko dana uživaju u čarima Francuske rivijere

  • 5

Viktor Živojinović (22) i njegova devojka, studentkinja i šminkerka, Sandra Miljaković  (26) pre nekoliko dana su otputovali kod Brene i Bobe u Monako, koji u čarima Azurne obale uživaju već duži vremenski period.

Viktor i njegova izabranica trenutno uživaju u drštvu njegovih roditelja u čarima Monaka, i koriste sve privilegije koje su im pružene.

Naime, lepa Sandra je na Instagram stori priči objavila snimak na kom se može videti kako uživa u vožnji luksuznog automobila, sa čarobnim pogledom na Sredozemno more.

Njih dvoje provozali su se automobilom marke "rols rojs", poznatiji i kao "fantom", a njegova cena je oko neverovatnih pola miliona evra.

Osim, vožnje u besnoj mašini, Sandra je uživala i u vrhunskoj hrani skupocenih restorana, a na meniju porodice Živojinović našli su se tartar biftek i puževi.

Podsetimo, Sandra i Viktor u svojoj ljubavi uživaj već skoro godinu dana, a njen otac je nedavno izjavio da još uvek nije upoznao dečka svoje mezimice.

Svoju ćerku je nahvalio i ispričao da je jako vredna, te da je tokom svojiš srednjoškolskih dana išla u nadnicu kako bi zaradila novac. Kako je ona rodom iz krajeva koji su nadeleko poznati po proizvodnji i uzgoju malina, Miljakovićeva je tokom letnjih dana išla u berbu malina i za to dnevno zarađivala oko 20 evra.

Video: Viktor Živojinović razmenjuje nežnosti s devojkom, a tek da vidite njeno telo u bikiniju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otkud ja to znam

    7. jul 2020 | 19:36

    Kakve veze ima to sto je radila za dnevnicu...Mnogo ljudi i dan danas radi za dnevnicu,pa novine ne pisu pojedinacno o njima.Velika stvar...bolje nego da kradu.A ne mogu svi da rade, mora neko i da krade...

  • Qw

    7. jul 2020 | 19:03

    Nisam bas siguran

  • 😋

    8. jul 2020 | 00:06

    Probila se devojka 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA