≫ 

Smuvala još jednog fudbalera? Zoranah na Mikonosu ljubi bosanskog reprezentativca

Blogerka je objavila vrlo zanimljiv video iz noćnog kluba

  • 9
Zorana Jovanović Zorannah Zorannah, Foto: Instagram/zorannah

Bolgerka Zorana Jovanović pozantija kao Zorannah otputovala je na poznato grčko ostrvo Mikonos, odakle svakodnevno kči fotografije i video snimke, a jednim je posebno zaintrigirala mnoge.

Naime, Zorana je objavila jedan video iz jednog noćnog kluba, na kom je u zagrljaju jednog bosanskog fudbalera, koga u jednom trenutku ljubi u obraz.

Ovaj snimak odmah je izazvao sumnje da je blogerka ponovo srećna u ljubavi, te da je ponovo smuvala bosanskog fudbalera. Njih dvoje su na ostrvo doleteli odvojeno, on sa nekolko svojih drugara, dok je Zorana takođe u društvu nekoliko svojih drugarica i koleginica.

Reč je o Erminu Bičakčiću (30) koji se profesionalno bavi fudbalom i trenutno igra za nemački klub "Hoffenheim", ali je i član nacionalnog fudbalskog tima Bosne i Hercegovine.

Da Zorana voli bosansko-hercegovačke fudbalere već je jasno, jer je do sada bila povezivana sa više njih.

Podsetimo, Zorana je svojevremeno bila u vezi sa bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem, o čemu je javno govorila, a nakon toga povezivana je sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom.

Video: Guza u prvom planu: Zorannah u kupaćem kostimu skija na snegu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA