"U dobrim sam rukama, u bolnici": Lena Kovačević o svom zdravstvenom stanju

- Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla - navela je muzičarka

  • 2
Lena Kovačević Lena Kovačević Printskrin: TV Pink

Muzičarka Lena Kovačević oglasila se na Instagramu i otkrila da se nalazi u bolnici. Ona je pisala o svom zdravstvenom stanju i da čeka rezultate drugog testa. Na prvom testiranju, kako je navela, bila je negativna.

- Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju....ali u dobrim sam rukama, u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj (sa 2 metra razmaka) i molim vas da se najstrožije čuvate. Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost - koja je trajala NE duže od 2 dana  i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila ..i primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi - napisala je Lena i nastavila:

- Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam. Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem SUPERHEROJE. Što se mene tice lično #stayhome može da se vrati kao glavni. Puno vas sve pozdravlja vaša Lena!! - napisala je muzičarka.

Fanovi su Leni poželeli brz oporavak.

 
 
 
View this post on Instagram
Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju....ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj (sa 2 m razmaka) i molim vas da se najstrožije Čuvate Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost - koja je trajala NE duže od 2 dana () i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila ..i primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi. Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam.Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem SUPERHEROJE Što se mene tice licno #stayhome moze da se vrati kao glavni # Puno vas sve vasa Lena!! #stayhome #budimoodgovorniA post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on

Video: Miloš Timotijević o najtežoj ulozi u životu, omiljenoj partnerki i saradnji sa Lenom Kovačević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA