≫ 

Darkova reakcija dok Luna priča o pevačkoj karijeri postala neviđeni viral na društvenim mrežama

- Kada ti se nakače Lunine bakice, desni točak je sada tvoj, pošto levi mami pripada... - jedan je od komentara

  • 20
Darko Lazić, Luna Đogani Printtskrin: Youtube/AmiG Show

Popularni pevač Darko Lazić (28) svojom reakcijom na priču Lune Đogani (24) o njenoj muzičkoj karijeri izazvao je burne reakcije njenih fanova, ali i smeh kod većeg dela korisnika društvenih mreža.

Njih dvoje gostovali su u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić pitao je Lunu šta planira sa svojom pevačikom karijerom koju je započela nakon druge sezone učešća u rijalitiju Zadruga.

Dok je Đoganijeva pričala o svojim planovima za muzičku karijeru, Lazić se smejao i treskao nogom, uz izraze lica kojima se podsmeva onome što čuje.

- Već sam pričala o tome da trenutno nisam spremna da se vratim u taj život koji sam imala pre nego što sam ušla Zadrugu 3. Moram da se posvetim sebi, imam neke zdravstvene probleme i to moram sada da regulišem. Previše sam sebe zapostavila. Ono što je najbitnije jeste zdravlje, da bih se sada fokusirala na nešto drugo... - pričala je Đoganijeva, dok se Darko smejao.

- E moj Laziću sada si gotov! Kada ti se nakače Lunine bakice, desni točak je sada tvoj, pošto levi mami pripada, vidim Lazić umire od smeha na pitanje Ogija za Luninu muzičku karijeru! A ovaj outfit, šminka, treba hapsiti ko god da je ovo uradio!? Lunči pozitiva kao uvek, pršti iz nje život nema šta! - glasi status korisnika Instagrama.

Darkovu rekciju na Luninu priču o muzičkoj karijeri, kao i komentare gledalaca pogledajte u videu u nastavku teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
Komentari na Darkovu facu dok Luna priča o svojoj pevačkoj karijeri su pobednički!A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset) on

Video: Luna mokra igra oko šipke, pokazuje previše, otac i majka je gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi beograd

    8. jul 2020 | 16:08

    Pa ovi djogaji zato i postoje u srbiji da bi se ljudi imali cime sprdati u ova teska vremena, te ne mislite da su nekome mozda i zanimljivi....

  • Krlja

    8. jul 2020 | 15:04

    Sprdaju se sa njom 😂😂😂

  • tralalala

    8. jul 2020 | 18:25

    BOZEEE , nasta liči ova , kosa na pola glave , obucena bljak , ma sve je bljak , a veze sa pevanjem nema .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA