Lidija Vukićević objasnila zašto Ena Begović nija mogla da igra lik Violete u "Boljem životu"

- Godinama nisam komentarisala pisanja medija da je uloga Violete bila namenjena Eni, ali sada ću vam reći da je to čista laž - počela je srpska glumica

  • 7
Lidija Vukićević, Ena Begović Lidija Vukićević, Ena Begović Foto: A. Nalbantjan, HRT

Glumica Lidija Vukićević stekla je slavu igrajući ulogu Violete Popadić u seriji "Bolji život". Kako je za "Informer hit" navela, uživala je na snimanju ovog ostvarenju.

- Ta uloga mi je obeležila karijeru. Svi smo se lepo družili i divno sarađivali na snimanju. Fino se i zarađivalo u to vreme, pa sam od honorara za seriju napravila kuću na Dunavu, a od jedne reklame kupila automobil - rekla je Lidija.

Pisalo se da je njena uloga bila svojevremeno ponuđena preminuloj hrvatskoj glumici Eni Begović. Lidija je ovu informaciju demantovala.

- Godinama nisam komentarisala pisanja medija da je uloga Violete bila namenjena Eni, ali sada ću vam reći da je to čista laž. Uz dužno poštovanje prema njoj, ali hrvatska glumica nikada nije mogla da igra devojku iz prave srpske porodice - rekla je srpska glumica.

Video: Lidija Vukićević i Branka Sovrlić zajedno uživale na Baščaršiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Virus 🦠

    8. jul 2020 | 18:55

    Auuuu jel ovo Lidija????😱Na instagramu je drugacija 😂Ovdje vec nabotoxirana starija zena😱🙈

  • Jagodinka Simonović

    8. jul 2020 | 21:56

    Dobro je i rekla. Boris Dvornik nije više hteo da dolazi na snimanja. A čuj hteli hrvatici da daju glavnu ulogu... Apsurd. I tačno hrvati i nemaju smisla za humor, to je nešto uštogljeno i dosadno.

  • Glupo bi

    8. jul 2020 | 21:03

    Bilo da Srpsku curu igra hrvatska glumica.Pa makar glumica i glumicica imamo ohoho...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA