≫ 

"Prava ili lažna drugarica?" Stefanov otac Kiji poslao jasnu poruku sa samo jednim pitanjem

Osman je tokom prve sezone Zadruge žestoko pljuvao Kiju, nazivajući je raznim imenima, tvrdeći da je bila sa njegovim sinom

  • 34
Osman Karić, Kija Kockar Osman i Kija, Foto: A. Nalbantjan, ATA images

Osman Karić objavio je fotografiju svog sina Stefana, koji se takmiči u Zadruzi 3, sa porukom koja je vezana za Kristinu Kiju Kockar.

On je poruku pisao kao da to čini Stefan.

- Nešto se razmišljam. Kija, drugarice moja. Ti mi deliš savete, a čujem da mi jednu objavu podrške nisi dala na svom Instagram profilu. Pitam se da li si ti zaista prava ili lažna drugarica - glasi poruka.

Podsetimo, Kija je tokom gostovanja u Zadruzi 3, na Zadrugoviziji, Stefanu rekla da "ne zaboravi ko je", a potom je usledio revolt Stefanove devojke Ivane Šopić usmeren ka Kristini.

Ona je istakla da nikada ne bi na taj način sputavala dvoje ljudi koji se vole, te da je vrlo mislila na Kiju kada je rekla da ne želi da vidi ljude koji im nisu želeli dobro, ukoliko se ispostavi da su njih dvoje uspeli i opstali.

Podsetimo, Osman je tokom prve sezone Zadruge žestoko pljuvao Kiju, nazivajući je raznim imenima, a tvrdeći da je imala seks sa njegovim sinom.

Kasnije se primirio, ali danas, očigledno, ponovo izražava sumnju.

VIDEO: Karić i Ivana bezobrazni pred kamerama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    9. jul 2020 | 10:50

    Osman je u Z1 podrzavao drugu stranu pa neka ta strana agituje za tatino dete.

  • Pare pare pare

    9. jul 2020 | 14:09

    Osman tvrdi pazar. Želi da sinu obezbedi pobedu pa misli da može preko Kije. Zato je proziva, Kija treba da vodi kampanju za rumenog.? Antipatičan kao i sin mu.

  • Mirna

    9. jul 2020 | 13:49

    Edovu i Janjusevu zenu niko ne dira, ne vredja, a na Kiju se natovarili i balvan i Djogaji. Zato im se vratilo sve, koprcaju u blatu i dalje, svi, a Kija i do Amerike stigla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA