"Ova tri meseca smo živeli sa 0 dinara..." Srpska pevačica o ostanku bez posla i teškim danima

- Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu - ispričala je Tanja jednom prilikom

  • 17
Tanja Banjanin Tanja Banjanin, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Tanja Banjanin (51) poslednju objavila je pre četiri godine, a od tada se retko pojavljuje na javnim događajima, ali i u medijima.

Tanja je prestala da se bavi muzikom, izabrala je drugu vrstu posla, a onda je iznenada ostala bez njega. Iako važi za nekog ko ima izuzetne glasovne mogućnosti, otkrila je da ponovo razmišlja o zaposlenju van estrade.

- Godine 2018. sam ostala bez posla i sreća da imam ovaj zanat u rukama, pa sada živimo opet samo od mog pevanja - rekla je pevačica za Grand.

- Živeli smo sa 0 dinara ova tri meseca i onda sam razmišljala da li opet da se zaposlim. Ti redovni prihodi od normalnog posla, ulivaju bar subjektivan osećaj sigurnosti - rekla je Tanja.

Ona je imaal teške životne trenutke, iza nje su dva braka, a prvi muž ju je ostavio dok je bila trudna, jer se zaljubio u drugu ženu.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica ranije.

Želela je da se skrasi sa drugim suprugom, ali Tanja nije imala sreće kada je izbor muškaraca u pitanju.

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo - ispričala je Tanja jednom prilikom.

Video: Udahnite duboko! Jelena Karleuša u najperverznijem izdanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrak

    9. jul 2020 | 13:18

    Problem je u tebi... svi ludi samo ti pametna...

  • Аха

    9. jul 2020 | 13:55

    Три месеца са 0 динара, па има породица која су вечити са 0 динара, па иду у њиву да раде.

  • lea

    9. jul 2020 | 12:57

    Draga Tanja uhvati se motike i neboj se kao sav normalan svet a ja iskreno neznam ni sta pjevas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA