≫ 

Šokantne izjave Marka MIiljkovića: Sloba bi Lunu ubio od batina da su ostali zajedno!

- On je sebe povredio milion puta kako ne bi udario Lunu, a zbog čega? - rekao je Miljković

  • 20
Marko Miljković, Luna Đogani, Slobodan Sloba Radanović Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marko Miljković izneo je užasne stvari na račun Slobe Radanovića, rekavši kako on "garantuje" da bi pevač bio nasilan prema Luni Đogani, da su nakon rijalitija ostali u vezi.

- Dobar dečko, ali mene stvarno nervira kada ne zna neko da se ponaša. Pogotovu ovde to. E, ja ne volim tu agresivu. On je bio sličan kao Mensur. Dobro, hajde da ne bude da ga nešto ogovaram. Ovo pričam jer je on bio sa Lunom - rekao je Marko.

- Luna bi prošla kao Mina samo u spoljnom svetu. Garantujem vam da bi bio nasilan prema njoj. Ne bi se ona lepo provela s njim. Ubio bi je od batina da su nastavili da se svađaju između četiri zida. Hvala Bogu, pa je to na vreme prekinuto - rekao je on.

- Nemam ja ništa protiv njega, ali sam video kako se dečko ponaša. On je sebe povredio milion puta kako ne bi udario Lunu, a zbog čega? Zato što ne može da kontroliše bes, a morao je samo zato što je pred kamerama. Tako isto i Mensur radi, samo on ne uspe uvek da se iskontroliše - šaputao je Marko Ivani i Stefanu.

Video: Novo nervno rastrojstvo Lune Đogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. jul 2020 | 17:54

    Uplašio se serpica za prvo mesto! I treba da malo jasu "postenog" Slobicu.....isti su i on i serpica i Ljulja

  • xxx

    9. jul 2020 | 18:16

    Neeee Sloba ne,ali ti da! Tako i delujes!

  • KoToTamoPise

    9. jul 2020 | 19:08

    Ovaj covek prica o agresivnosti a ima 4-5 slucajeva na sudu i ima dosije. Videli smo njegovu agresivnost tokom rijalitija i udaranje Matore, zene na splavu. Ovaj covej je pukao sa mozgom, jadna Luna sa njim izmanipulisana i sledi joj dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA