Ona je otkrila mnoge hot tajne zvezda muzičke scene: Iza kamere sa voditeljkom Danicom Nikolić

- Iz svakog žanra bih mogla da izdvojim pojedine ličnosti koje su ostavile utisak na mene, ali kada već moram da izaberem onda su to Coby, Senidah, Rasta, THCF... - kaže Danica

  • 2
Danica Nikolic Danica Nikolić, Foto: Dorotea Tipšin

Talentovana voditeljka Danica Nikolić ugostila je brojne poznate ličnosti u emisiji IDJHOT na IDJ televiziji, a sada otkriva kako to sve zapravo izgleda iza malih ekrana, iz njenog ugla.

Danice, postala si zaštitno lice emisije IDJHOT, rekli bismo da si se savršeno snašla i uklopila, te da su te gledaoci odmah prepoznali kao nekoga ko zaista voli svoj posao. Da li možeš da kažeš u čemu je tvoja tajna?

- Nema velikih tajni. Uklopila sam se dobro, jer sam imala i dobru pripremu pre nego što sam stala ispred kamera. Kada volite svoj posao, imate ljude u svom okruženju koji su spremni da vam pokažu sve tajne ovog zanata, dobru pripremu i malim koracima idete ka velikim stvarima, ne možete da pogrešite.

Šta si naučila tokom rada na IDJ televiziji?

- S obzirom na to da je ovo moj prvi posao na televiziji naučila sam da je važno da budeš dinamičan, da donosiš dobre priče. Pored novinarskog posla mnogo sam naučila i o montaži, estetici televizije, ali ono što je najvažnije da van svoje porodice možete jako da se srodite i sa ljudima sa kojima radite.

Sa kim od poznatih ličnosti si do sada najviše uživala tokom razgovora u emisiji?

- Rad na muzičkoj televiziji kao što je IDJTV donosi dosta benefita, a neki od njih su to da ste često na mestima gde drugi nemaju pristup, kao što su snimanja spotova, bekstejdževi, itd. Tada upoznate mnogo izvođača i nakon urađenog intervjua imate priliku da razgovarate sa njima i van kamera. Iz svakog žanra bih mogla da izdvojim pojedine ličnosti koje su ostavile utisak na mene, ali kada već moram da izaberem onda su to Coby, Senidah, Rasta, THCF... Ljudi koji donose novu energiju na muzičku scenu uglavnom i sami imaju zanimljive priče koje inspirišu druge.

Imaš li neku anegdotu sa snimanja koja ti je posebno ostala u sećanju?

- Svakodnevno imamo mnoštvo anegdota, jer je naš posao vrlo dinamičan, pa se onda i češće dešavaju situacije koje pamtimo. Svakako ona koje će mi uvek biti u sećanju je kada smo išli na teren van grada i imali smo zakazan intervju. Međutim, u toku puta smo shvatili da smo pogrešili skretanje. Morali smo da se vraćamo i sve je kasnilo zbog nas. Tada smo bili malo pod tenzijom, jer je cela organizacija događaja bila malo pomerena zbog nas, ali kada je prošlo neko vreme smo se smejali toj situaciji.

Da li možeš da otkriješ šta ti trenutno najviše nedostaje?

- Pre nekoliko dana sam razmišljala o tome kako mi fale veliki događaji koje sam radila, kao što su bili Ulaz festival na kome je bila IDJTV bina i MAC gde smo takođe imali svoj studio. Nedostaje mi taj adrenalin najviše. Naravno, pored toga nedostaje mi i more. (smeh)

Šta ćes prvo da uradiš kada prođe pandemija?

- Kada prođe pandemija nadam se da ću otići negde na par dana gde ću uživati pored vode. Volela bih da kada se sve smiri i bude bezbedno za sve da ponovo radim na nekom velikom muzičkom događaju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA