≫ 

Nadežda i Toma posle 4 meseca izveli sina Longa iz bolnice: Sačekalo ih je preslatko iznenađenje

Beba je prevremeno rođena

  • 6
Nadežda Biljić, Toma Panić

Nadežda Biljić i Toma Panić, Foto: Instagram/nadezda_biljic_official

Pevačica Nadežda Biljić i njen emotivni partner Toma Panić nakon ćetiri meseca izveli su naslednika iz bolnice, gde je boravio kao prevremeno rodjena beba.

Toma je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj grli Nadedžu i sina, dok je pevačici u naručju naslednik.

Kao što je poznato, Nadežda i Panić dali su svom sinu ime Longo, a ovo je i njihova prva zajednička fotografija nakon četiri meseca.

- Evo radosti! Dragi moji, mi smo super i kući smo. Nismo želeli da obavestimo nikog, a razlog je epidemija. Nadam se da nas razumete. Živeli i živela Srbija! P.S. Prijatelji će biti naknadno obavešteni o svemu - napisao je Toma u opisu fotografije.

Mnoge je raznežio porodični momenat, a u komentarima se nižu samo čestitke i lepe želje.

Evo i fotografije roditelja sa sinom:

 

Toma je po dolasku kući pokazao šta ih je sačekalo:

Toma Panić

Torta sa plavim detaljima, Foto: Instagram/iamtomapanic

Podsetimo, nakon napada da su detetu dali "ime za psa", Nadežda je ispričala šta se krije iza te odluke.

Longo je jedan Tomin prijatelj sa kojim se on družio u Kini. On je obećao tom drugu da ako dobije sina da će nazvati dete po njemu. Nešto se dogodilo tom prijatelju, nećemo sada o tome. Vidim da je narod baš burno reagovao na pomen tog imena. Pričaju kako dajemo ime po kučetu, a ne znaju da je on to hteo i za dete. Nepismeni ljudi, zatucani. To ime je strano, nema ništa loše u tome - izjavila je Biljićeva pre porođaja.

Ona je tada istakla i da neće uskraćivati slobodu svom sinu, već da će on moći bez pritiska da bira čime će se baviti u životu.

Ja mom detetu neću da branim ništa. Ja ne mogu da znam da li će on imati neke talente. Svakako neću da dozvolim da se Tomin i moj posao i pojavljivanje u "Zadruzi" loše odrazi na moje dete - rekla je Nadežda pre više meseci za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA