"Izabrala sam najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta": Milica se pokajala zbog loših odluka

- Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete - rekla je ona

  • 14
Milica Dabović

Milica Dabović, Foto: Nikola Tomić

Bivša košarkašica Milica Dabović je progovorila na temu roditeljstva i o ocu svog sina Stefana, pa saopštila koliko je ova tema za nju bolna.

Milica tvrdi da ju je otac njenog deteta napustio pred sam kraj njene trudnoće i da joj se od tada više nije javljao, ali da za odabir takvog muškarca krivi samo sebe.

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu - rekla je ona pred kamera "ToxicTV".

Dabovićeva ističe da je svesna da njenom sinu nedostaje očinska figura, te da je upravo iz tog razloga tom čoveku dala nekoliko šansi, kako bi se vratio u njihove živote, međutim svaku je prokockao uzalud.

- Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: "Tata, tata". Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - rekla je Milica.

Podsetimo, Milica Dabović se porodila 20. decembra 2017. godine i na svet donela naslednika, kome je dala ime Stefan. Od samog početka roditeljstva, ona je samohrana majka.

Nedavno se našla i na meti uvreda i prozivki na društvenim mrežama, a razlog je zato što se odlučila da prodaje polovne stvari kako bi obezbedila novac za normalan život svog sina.

Video: Grobarka u leglu Delija!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    10. jul 2020 | 19:27

    Ljudi,garantujem da je sve sto je rekla obrnuto,ova devojka je prsla s' mozgom...

  • Mrmot

    10. jul 2020 | 19:53

    Zena sam i ruzno je da ovo pisem ali kao da se utrkuju ko ce pre da isprica svoju sramotnu pricu. Izigravaju jadnice a eksponiraju se trazeci to sto su dobile. Naravno da mi je zao deteta ali ona je jedina koja moze da mu pruzi ljubav i paznju daleko od ociju javnosti

  • Krlja

    10. jul 2020 | 19:02

    Ali je bio dobar u krevetu,a ti uhvatila zadnji voz da rodis 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA