≫ 

"Zaboravljamo da moramo da čuvamo i druge i sebe od korone... Ne ruši grad - sramota!"

- Ne povređuj druge - sramota! Svako mora da ima pravo na svoje mišljenje, a da zbog toga nikoga ne ugrožava, niti da bude ugrožen - napisala je Ceca

  • 11
Ceca Ražnatović

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Proteste u Srbiji u prokomentarisala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. U svojom statusu na Instagramu folk zvezda je negodovala zbog nasilja, što pojedinci ruše grad, a naglasila je da treba da se čuvamo od korona virusa.

- Nisu ove dve Srbije! Ovo je jedna jedina, naša Srbija! Ubija nas korona, užasava nas nasilje, šokirani smo rušenjima, sramne fotografije iz naše lepe zemlje odlaze u svet! Kamenom na pendrek, pendrekom na kamen - ne smemo da dozvolimo - napisala je Ceca i nastavila:

- Zaboravljamo da moramo da čuvamo i druge i sebe od korone, ali očigledno i od nas samih! Pomozimo sami sebi! Ne ruši grad - sramota! Pojedinci, ne napadajte novinare i policiju - sramota! Pojedinci, ne brukajte uniformu - sramota! Ne povređuj druge - sramota! Svako mora da ima pravo na svoje mišljenje, a da zbog toga nikoga ne ugrožava, niti da bude ugrožen - dodala je Ceca i na kraju zaključila:

- Budimo dostojanstveni i u neslaganju, neka nas dragi Bog sačuva! Živela Srbija - napisala je Ceca.

Evo i njene objave:

Ceca Ražnatović

Objava Cece Ražntović Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

Video: Šta god da radiš, to je tvoj izbor, samo nemoj da rušiš grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA