Pevačica o svom partneru sa kojim ima ćerkicu: Nisam ga našla u kafani, pa mu rodila dete

Pevačica je rekla da misli da nije napravila grešku u odabiru partnera, jer je on njen dugogodišnjeg prijatelj

  • 5
Marina Tadić Marina Tadić, Printskrin: Youtube/RTV Pink

Pevačica Marina Tadić (36) se porodila pre nekoliko meseci i na svet donela devojčicu, a sada je prvi put progovorila o svom emotivnom partneru, koga još uvek nije predstavila javnosti.

Marina godinama unazad krije svoj ljubavni život kao zmija noge, no sada je u emisiji "Magazin IN" otkrila pojedine detalje iz svoje privatnosti.

- Muškarcima koliko dozvoliš, toliko i očekuju od tebe. Ako ti sad toliko žrtvuješ sebe, stavljaš na prvo mesto njega, a ne sebe, to će tako biti, on će to tako prihvatiti i to će biti normalno - ispričala je Marina.

Pevačica je rekla da misli da nije napravila grešku u odabiru partnera, jer se udala za dugogodišnjeg prijatelja, te ida njih dvoje odlično funkcionišu.

Mislim da nisam. Imam sreću, ja sam se udala za svog prijatelja, dugogodišnjeg. Dupunjujemo se, nisam dozvolila da on totalno očekuje od mene sve, da smatra da je to normalno i da se ne trudi. Moraš da ga uključiš. Koliko mu daš, toliko će i očekivati - rekla je pevačica.

Tadićeva je jedna od proračunatiih žena, a o ocu svog deteta kaže da je onakav čovek kakvog je uvek zamišljala da ima pored sebe.

- On je predivan čovek na koga ti možeš da se osloniš, prijatelj je... Sa njim sam se dosta godina družila, tačno sam znala kakve osobine ima, da li to meni prija ili ne prija. Ja nisam došla, pala s Marsa, našla ga u kafani i rodila dete. To je pogrešno, jer žene jureći za ljubavlju naiđu na nekog, učini im se da je to to, rode mu dete i posle dožive pakao. Moraš nekog da upoznaš i da vidiš njegove osobine - kaže Marina.

Video: Novopečena mama raznežila sve: Marina Tadić ljulja i ljubi ćerkicu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubrioza

    11. jul 2020 | 20:36

    Zato je on tebe nasao u kafani,jos jedna u nizu estradnih pametnica....

  • Vx

    11. jul 2020 | 20:36

    Evo još jedna prepametna i onda jednog dana i ona pred razvodom

  • sanja

    12. jul 2020 | 00:30

    Uh sad mi ona sve zna.... uhvatila tog prijatelja da bi rodila dete... se..mi se od takvih....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA