≫ 

Razočarana Anabela: To što je Marko ostao govori o tome gde smo i šta smo kao društvo!

- Moje izvinjenje Slobi je bilo od srca, moj miran san je mnogo skuplji od toga - rekla je

  • 50

Anabela Atijas vidno razočarana napustila je Zadrugu 3 kao četvrtoplasirana, ostavivši Marka Miljkovića na imanju.

Kako je rekla, nije joj jasno koju poruku šalje njegov ostanak i bolji plasman od njenog.

- Na Marka sam mislila kad sam rekla da se moja ćerka grli sa mojim neprijateljima. Naziva ga svojom ljubavlju, daje mu vetar u leđa. Za mene je ovo loše izrežirana turska serija, ne znam kakvu poruku šalje njegov ostanak u Zadruzi. Želim mu da po svaku cenu bude to što želi - kazala je Anabela.

- Moje izvinjenje Slobi je bilo od srce, moj miran san je mnogo skuplji od toga - dodala je.

- Malo se jesam razočarala, ali pravda nikad nije stanovala na mojoj adresi. Žao mi je što se šalje bespotrebna poruka. Prosto mi je žao što mi koji umemo da pognemo glavu završimo neslavno u životu. Ja sam uvek bila ta mlaka, prolazim srednje - rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram
Anabela i Marko odmerili snage, pa pevačica zauzela 4.mestoA post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset) on

- Nisam razočarana u svoju podršku, izlazim uzdignute glave, bez mrlje, nisam bacila nikakve laži, nisam nikoga bacila na kolena, zbog mene niko neće loše da se oseća. Ja ću mirno da spavam, a ostalo sve govori o tome gde smo i šta smo kao društvo - rekla je Anabela.

- Ovo je velika bruka i sramota! Šalje se poruka da žene koje doživljavaju nasilje treba da spuste glas. Želim da svaka žena koja je za njega poslala glas nikada to ne doživi. Nisam željna ničega, želela sam samo da to što sam prećutkivala sve ove godine dobije epilog koji zaslužuje - rekla je u studiju.

 
 
 
View this post on Instagram
Pravda nikad nije stanovala na mojoj adresiA post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goražde

    12. jul 2020 | 19:48

    Bukva, obrukala naše Goražde,polupismena,neobrazovana žena,dobar je Gagi s obzirom sa kime je živeo, ona je sramota za ženski rod.

  • Dd

    12. jul 2020 | 09:31

    Ova žena je neverovatna! Ako joj nije jasno zašto je narod ne podržava, neka nađe dobrog stručnjaka da joj pojasni neke stvari. Žena sam i u skladnom braku sam 30 godina.Ne podržavam nasilje! Deca su ogledalo naše porodice i naših odnosa. Nisam videla ženu sa ovakvim agresivnim i iritantnim ponašanjem. Ona je tip koji svojim ponašanjem kod ljudi probudi i izazove ono najgore u njima,a posle glumi žrtvu. Verujem da su obojica bivših muževa od nje dobijala batine. Prvog je odvela u narkomaniju, drugog u alkoholizam, ćerka agresivna i histerična, plus je ostavila kod Cece dok je jurila zjala po Sarajevu,.... I eto, ona je opet žrtva,i svi su protiv nje, i svi nisu u pravu....

  • Darko Jovanovic

    12. jul 2020 | 16:28

    4 mesto je mnogo za najveceg foliranta u zadruzi a to je Anabela.Sve sto je radila bilo je radi pobede u zadruzi? Dosla je sa pricom o nasilju i to pre nego sto su se mnogi takmicari i rodili? Zasto to nije resavala pre 20 god? Providna je, dobro je izjavila sestra od Gagija da je sve lagala.Ona je porerd Mesura i Kulicke pokazala najvise nasilja u zadruzi.Ona je uzas i pravi manipulator.Takvim osobama koji mnogo lazu treba zabraniti ucesce u rijaliziju, jer salje losu sliku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA