Kija se otisnula u glumačke vode: Poznato je u kojoj će predstavi igrati, evo šta nam je rekla

- Očekujem publiku na Paliću. I da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje - rekla je Kristina za Telegraf JETSET

Kristina Kija Kockar, Radiša Trajković Đani Kristina Kija Kockar Foto: ATA Images

Kristina Kockar rešila je da se ostvari i kao glumica. Naime, Kija je dobila ponudu da igra u predstavi "Ko mi trese trešnjicu" režisera Marka Jovičića. Kristina će igrati lik Trešnjice, dok će joj na sceni društvo praviti glumci Dragan Marinković Maca i Rade Ćosić.

Svoje glumačko umeće Kija će pokazati na predstavi koja će biti održana na Letnjoj pozornici u Paliću, 31. avgusta.

Tim povodom, kontaktirali smo Kristinu koja nam je objasnila kako je do saradnje došlo.

- Marko, reditelj mi je prišao sa tom idejom, pandemija se u tom trenutku još više raširila pa smo stopirali sve pregovore. Međutim, javili su mi da su zakazili predstavu za 31. avgust na Paliću i eto objave. Nisam još imala probu, biće zanimljivo - rekla je Kija za Telegraf JETSET i nastavila:

- Dobila sam ponudu da glumim i u jednoj seriji ali ništa nije finalizovano. Iskreno, pozorište mi je sad mnogo izazovnije, jer je sve pred publikom. Uzbuđena sam zbog celog projekta i jedva čekam da sarađujem sa Macom, Radetom i Markom. Očekujem publiku na Paliću. I da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje. Uskoro izbacujem i 3 nove pesme. Imam i zakazane nastupe, ali videcemo zbog pandemije kako će funkcionisati sve - zaključila je Kristina.

Evo i plakata za predstavu "Ko mi trese trešnjicu", u kojoj će glumiti Kija Kockar:

 
 
 
View this post on Instagram
Vidimo se 31.08. Letnja pozornica Palić @ekipafilm @dragan_maca @mcdimi95_markojovicicA post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Podsetimo, lik Trešnjice glumila je i pevačica Sandra Afrika.

Video: Kijini fanovi zbog ove akrobacije misle da je od gume

(V. Đorđevič)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    12. jul 2020 | 13:42

    Bravo. Gde god se pojavi, pravo osveženje.

  • Mila

    12. jul 2020 | 21:44

    Biće zanimljivo kako će se Kija snaci u ovoj ulozi. Verujem odlično, kao u svemu sto proba. Inače, verovatno se nije sama ponudila da glumi već su je zvali zbog popularnosti, znaju oni ko garantuje gledanost. Svi vi koji ovde komentarišete to i potvrdjujete. Ona je i dalje interesantnija od svih tih likova zajedno koji su prošli kroz silne Zadruge. Mnogi su samo zbog nje i samo tada to gledali. Nije ona nikad glumila “cvećku”, nije ni najbolja pevačica, ali ima nešto i prosto je interesantna. Pozdrav za nju!

  • Mirna

    12. jul 2020 | 17:28

    Svaka cast Kija, pokazi se i dokazi i na tom polju. I svaka cast ljudima koji su u tebi prepoznali taj potencijal. Samo hrabro, samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA