≫ 

Iva otkrila kako će potrošiti 50.000 evra, pa pomenula Filipa: Ne znam opstalu vezu na daljinu...

Grgurevića je sumirala utiske nakon pobede u "Zadruzi 3"

  • 21

Hrvatica Iva Grgurić pobednica je treće sezone rijaliti šou programa "Zadruga", što je čini bogatijom za cifru od 50.000 evra.

Nakon trijumfa i pobedom koju je odnela u duelu sa Markom Miljkovićem, Iva je pred našim kamerama sumirala utiske i otkrila kako se oseća nakon završetka Zadruge, u kojoj je provela deset meseci.

- Još uvek nisam sumirala sve, još sam pod nekim utiskom, jer ne mogu da verujem da se to meni desilo. Nisam očekivala, ali mogu da kažem da sam presrećna i prezadovoljna - otkrila nam je Iva.

Grugurićevu je tokom učešća pratila i teška životna priča, odnosno detalji njenog ljubavnog života za 40 godina starijim muškarcem, koji joj je njoj, ali i njenoj porodici pomagao finansijski. Ona ističe da nije želela da priča o tome, ali je ipak u rijalitiju iznela detelje.

Iva je iz rijalitija izašla sa nagradom od 50.000 evra koju planira da uloži u svoje stambeno pitanje, ali i muzičku karijeru koju ima u planu.

- Pa prošlo mi je kroz glavu, ne mislim da ih spiskam na neku glupost, neki šoping ili tako nešto. Mislim da ću uplatuiti neko dobro učešće za neki dobar stan i naravno da cu uložiti u svoju muzičku karijeru, kojom planiram da se bavim - otkrila nam je Grugurićeva.

Kako se nakon završenih obaveza u srpskoj prestonici, Grugruićeva vraća u Hrvatsku, otkrila nam je kako planira da održi ljubavnu vezu sa Filipom.

- Generalno, retko da znam da je neka veza na daljinu opstala, ali ako je ljubav jaka mislim da tih 309 kilometara ne može da nam stvori neke probleme. Pa, on i ja smo se izborili sa mnogo gorim situacijama u "Zadruzi", pa eto, samo to da sedenemo u auto i da dodjemo jedno do drugog i mislim da to neće biti nikakav problem. Evo nas dvoje jako dobro funkcionišemo napolju, pa videćemo - rekla je Iva.

Gde i sa kim je Grgurićeva provela noć nakon finala, ali i šta je imala da kaže o Anabeli i Luni pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Pobednica Zadruge 3 je Iva Grgurić!

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    12. jul 2020 | 21:19

    Moze muzička karijera, ali u Hrvatskoj.. Ovde ne.. Dosta nam je i ovih naših krestalina!!!

  • Ccc

    12. jul 2020 | 21:12

    Strasno ko je pobedio. Da ne kazem sta je ona....

  • misa

    12. jul 2020 | 22:50

    Nama nebi dali da učestvujemo u Hrvatskoj a kamoli da nas još i glasaju da pobedimo i nama Srbima neko drugi kriv teški smo poltroni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA