≫ 

Prva slika Cecinog unuka! Bogdana i Veljko krstili sina Željka, oglasila se i ponosna baka

Ceremonija krštenja održana je popodne, nakon čega su svi otišli na porodični ručak

  • 18
Veljko Ražnatović Bogdana Rodić rođendan Nebojša Bojović Foto: ATA Images

Bogdana i Veljko Ražnatović krstili su sina Željka u Hramu Svetog Save, danas, 12. jula, na veliki hrišćanski praznik Petrovdan.

Kako su želeli da sve bude daleko od očiju javnosti, krstenju su prisustvovali članovi najuže porodice Rodić i Ražnatović, a obavljeno je u kripti Hrama Svetog Save.

Ceremonija krštenja održana je popodne, nakon čega su svi otišli na porodični ručak.

- Danas, na veliki srpski praznik, i dan oslobođenja Srpskog naroda, krstili smo našeg naslednika. Kume neka je sa srećom! Pravite decu i vaspitajte da budu rodoljubi, Bog vas blagoslovio sve. Živeo srpski narod! - napisao je Veljko.

Kum je bio Veljkov prijatelj Nikola Vavić, a Ražnatović je na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju malog Željka.

Nakon Veljka oglasila se i folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog unuka i uputila mu jaku poruku koja je sve raznežila.

- Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni! - napisala je Ceca i dodala nekoliko emotikona srca.

Video: Ode kući Željko Ražnatović u nosiljci sa Arkanovim znakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA