≫ 

Anastasija na dan krštenja uputila Željku emotivne reči: Osećam te i gledam kao da sam te rodila...

Nakon Veljka i Cece, oglasila se i ponosna tetka Anastasija

  • 6

Anastasija Ražnatović, ponosna tetka malenog Željka Ražnatovića se na dan njegovog krštenja, 12. jula,  svom bratancu obratila emotivnim rečima.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila video, na kom se može videti kako u svom naručju drži malog Željka i na ovaj poseban dan, uputila mu poruku koja je raznežila sve.

- Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život - napisala je Anastasija.

- Nemam svoju decu ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila. Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te najlepše moje više od života! - dodala je ponosna tetka.

Anastasijini mnogobrojni pratioci su joj ispod objave čestitali krštenje malog Željka koji je sigurno jedan od najradosnijih dana u domu Ražnatovića.

Podsetimo,  ceremonija krštenja održana je danas, na veliki praznik Petrovdan, u Hramu Svetog Save u Beogradu, gde su se Bogdana i Veljko, prošle godine, zakleli na večnu ljubav pred Bogom.

Kako su želeli da sve bude daleko od očiju javnosti, krštenju su prisustvovali članovi najuže porodice Rodić i Ražnatović, a nakon ceremonije svi su otišli na porodični ručak.

Pre Anastasije, na svojim društvenim mrežama obratili su se ponosni otac Veljko, ali i baba Ceca Ražnatović.

 

 

Video: Anastasija: Željko je isti Veljko!

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA