Baka Prase nakon skandala sa maloletnicom objavio eksplicitni video: Svima traži ličnu kartu

Ilić je izazvao brojna oduševljenja, ali i negativne reakcije da na kontu priče da "koristi svoju popularnost da bi zavodio maloletne devojke, ne treba da skuplja preglede"

  • 16
Baka Prase, novi stan

Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nakon što je isplivala njegova prepiska sa maloletnicom iskoristio je pomeutu situaciju da odgovori na javnu osudu, ali i dodatno zaradi preglede, i novac.

Niame, nakon što je priznao da je sa maloletnom dveojkom imao seks i naglasio da to nije znao, jer mu je rekla da je punoletna, on je istakao u jednom od svojih videa da će ubuduće svakoj ženi koja ulazi u njegov stan tražiti ličnu kartu.

Njegovi klipovi na pomenutu temu imaju više od milion pregleda, a mnogi komentarišu da je on maksimalno "iskoristio" situaciju i snimio spot za pesmu "Lična karta", gde svakoj devojci, pa čak i starijoj ženi na ulazu u stan traži ličnu kartu.

Spot obiluje ekpslicitnim sadržajem, gde dominiraju devojke kojima su u prvom planu gole grudi, kao i zadnjice... "Mala hoće da mi digne, ali više ne može bez lične", jedan je od stihova.

Očigledno je Bogdan, izrevoltiran negativnom reakcijom javnosti, odlučio da snimi "odgovor" u vidu pesme i spota za istu, a za samo 7 sati ima više do milion pregleda i završio je prvi u trendingu na Jutjubu.

Ilić je izazvao brojna oduševljenja, ali i negativne reakcije da na kontu priče da "koristi svoju popularnost da bi zavodio maloletne devojke, ne treba da skuplja preglede".

Podsetimo, nakon skandala Ilić je ostao bez brojnih sponzora, a njegov automobil nepoznati ljudi gađali su jajima.

Video: Neko je jajima gađao kola Bake Praseta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    12. jul 2020 | 23:42

    Sta su u stanju da rade devojke za samo 100-150 evra i pojavljivanja u spotu. Tako postaju popularne elitne prostitutke.

  • The Unforgiven

    13. jul 2020 | 04:24

    U zakonu ne postoji odbrana "nisam znao". Za ovako nesto u Americi bi robijao 10-15 godina cak i da nije znao da je klinka maloletna. Ali naravno u nasoj banana drzavi toga nema ...

  • Lol

    13. jul 2020 | 07:49

    Tipicno.Napravi frku, odma neki spot, pesmica, vredjalica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA