Kaća Živković: Otac mi je operisao kancer tokom vanrednog stanja, strahujemo od korone

Pevačicin otac hitno je operisan nakon što mu je dijagnostikovan karcinom debelog creva

  • 1
Katarina Zivkovic

Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Živković (31) zbog pandemije korona virusa, pored pauze u poslu prolazi kroz težak porodični period.

Naime, njena majka Verica Živković je medicinski radnik i svakodnevno je u kontaktu sa zaraženima, a njen otac Branislav je onkološki bolesnik, te pevačica strahuje za njegovo zdravlje.

Tokom vanrednog stanja u Srbiji, Kaćin tata je hitno operisan nakon što su mu otkrili tumor na debelom crevu. Njegovo zdravstveno stanje je za sada pod kontrolom, a pevačica ne odlazi u svoj rodni grad zboog epidemije, iako se više puta testirala.

- Najiskrenije, bojim se i ne idem kući da bih ih zaštitila. Moja mama radi kao medicinski radnik u bolnici u Leskovcu, a tata je skoro operisao karcinom debelog creva, tako da mu je imunitet skroz narušen. Operisan je tokom prvog naleta korone - rekla je pevačica za Nova.rs.

- Otkrili smo karcinom, jer je naglo počeo da mršavi, izgledao je i osećao se loše. Meni je bilo jako teško. Trenutno ne radim i nemam primanja. Tata je takođe otpušten pre par godina - dodala je Kaća.

- Moja majka je medicinski radnik. Kada su demonstracije i kada je policija u prvim redovima, tako su i medicinari u prvim borbenim redovima protiv korone, odnosno da spreče koronu i pomognu bolesnicima. Ja sam mamu savetovala da uzme bolovanje i malo se odmori. Ona to nije prihvatila - zaključila je Živkovićeva.

Video: Kaća Živković: Naravno da sam se prijavila za 100 evra, zato i snimam spot

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA