Hrvatska kraljica Instagrama naslonila guzu na palmu i poručila: Da me ćaća vidi...

Na bazenu joj se pridružila još jedna seksi Hrvatica

  • 2
Ecija Ivušić Ecija Ivušić/Foto: Instagram/ecija_ivusic

Hrvatska "kraljica Instagrama", Ecija Ivušić, počastila je fanove vrelom fotkom u bikiniju iz Splita, gde trenutno uživa sa još jednom seksi Hrvaticom, Nives Celzijus.

Zgodna Ecija je na Instagramu objavila sliku u dvodelnom crnom kupaćem kostimu u kojem pozira kraj bazena naslonjena na palmu, a provokativna poza pokazala je da je dočekala leto više nego spremna.

Da me ćaća pored svog ovog mora vidi na bazenu, bilo bi: "A, ćerce..." - napisala je Ecija u opisu slike i komentarom mnoge nasmejala.

Uz heštegove je stavila do znanja koliko uživa na moru i u Splitu, a u ovom odmoru pridružila joj se i Nives, još jedna omiljena Hrvatica.

Na jednoj fotki pozirale su zajedno na istom mestu, s tim što je Ecija ovaj put imala beli kupaći, a Nives crni. Iako je Nives u opisu slike stavila komentar: "Moja mala je bomba", fanovi su im poručili da su, zapravo, obe bombe.

Seksi Ecija i Nives u bikiniju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    13. jul 2020 | 22:49

    Nije da imamo nedostatak domacih proizvoda pa da nam treba uvoz i hrvatskih proizvoda tj.starleta.Iva im otvorila vrata .

  • Kkk

    13. jul 2020 | 17:50

    Da se plasis od cace nebi bila to sto jesi , jadoooo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA