Kakav donji veš nosi Ana Korać znaju njene komšije: Promenila frizuru, pa se skinula na terasi

Ana je promenila boju kose, pa se pohvalila izgledom u vrelom izdanju

  • 28
Ana Korać Ana Korać/Foto: Marko Jovanović

Bivša učesnica Zadruge 3, Ana Korać nakon izlaska iz rijalitija promenila je imidž, ali i dalje ne prestaje da provocira golišavim fotografijama svog seksi tela.

Koraćeva je promenila boju kose, te više nije crnka, već atraktivna brineta. Novi imidž predstavila je u svom stilu, fotografijama u donjem vešu, koje je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ana se skinula u žute tanga gaćice i brus, pa se golišava šepurila na terasi. Iako je ograda staklena i svako je mogao da je vidi u provokativnom izdanju, njoj to očigledno nije smetalo.

Jedna od najatraktivnijih učesnica u Zadrruzi 3, na terasi u elitnom naselju, gde je cena kvadrata, ali i iznajmljivanja stana iznad proseka, šetala je bez pardona, uprkos tome što bi mnogim muškarcima pogled na ovaj prizor podigao pritisak.

Ona je prvo pozirala u stolici, a u krilima je imala činiju u kojoj je bila lubenica, a zatim se naslonila na staklenu ogradu tako da je njena zadnjica, u seksi vešu, bila u prvom planu.

Ana je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a nema sumnje da su mnogi pripadnici jačeg pola poželeli da se presele u elitno novobeogradsko naselje i da im komšinica bude Koraćeva, koja se golišava šepuri na terasi.

Video: Ana Korać mokra do kože se uvija u bazenu, seva na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA