"Trebaju vam samo emocije i poštovanje, a vi..." Sandra Afrika uputila brutalnu poruku muškarcima

Pevačicu je očigledno neko naljutio

  • 14
Sandra Afrika

Sandra Afrika, Printskrin: Instagram/sandraafrika

Pevačicu Sandru Afriku (32) neko je očigledno naljutio, te je na svom Instagram profilu upulila jasnu i oštru poruku pripadnicima jačeg pola.

Muškarci, koji se zamere Sandri, moraju da znaju da kada razbesene ovakvu bombu - ona "eksplodira", te bi im bilo bolje da paze šta rade kako ne bi završili na njenom storiju.

Pevačica je usled ponašanja nekog muškarca došla do zaključka da oni "uglavnom zase*u" sve, čak i u slučaju kada pored sebe imaju ženu za poželeti.

- Danas vam je najteže i najskuplje da budete u vezi sa jednom normalnom samosvesnom ženskom osobom, kojoj vi ne morate ništa da plaćate, trebaju vam samo emocije i poštovanje, a vi uglavnom i to zase*ete - napisala je Afrika.

Podsetimo, pevačica svoj emotivni život ne eksponira javno, a poznato je da je bila u dugogodišnjoj vezi sa svojim menadžerom, sa kojim i sada sarađuje, kao i da je nekoliko godina imala ljubavnu romasu sa fudbalerom Vladimriom Volkovim.

Da li Sandra ima novog parnera koji ju je naljutio ostaje da vidimo, a njenu objavu, kao i neka njena bombastična izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Sandra Afrika objavila seksi snimak kako meša guzom, glumac iz Igre prestola odreagovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Od

    15. jul 2020 | 07:14

    kada se pare zovu * emocija i poštovanje ".Koja se od Vas " emocionalnih "pohvalila da je u vezi sa covekom koji je,npr.podstanar ili ima jednosoban stan.....

  • Paja moler

    15. jul 2020 | 08:45

    Bogami rečnik je baš primeren takvoj samosvesnoj intelektualki.

  • Slavica

    15. jul 2020 | 05:55

    E kada nam ti visoko orazovana devojko to savetuješ sigurno si u pravu ! Samo ti plaćaj regularno porez za svoje aktivnosti i ne pametuj mnogo molimo te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA