≫ 

Sahranjen estradni menadžer koji je preminuo od korone: Ispraćen u krugu najbližih

Na večni počinak ispratili su ga samo najbliži saradnici, među kojima Aco Pejović, Aca Lukas, Boban Rajović, Bojan Lexington

  • 1
Bor Lalević sahrana

Sahrana Bora Lalevića na Novom bežanijskom groblju/Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Estradni menadžer Bor Lalević, koji je u 40. godini preminuo od posledica korona virusa, sahranjen je danas, 14. jula, u Beogradu. 

Bora je na večni počinak ispratio uži krug ljudi zbog trenutne situacije u zemlji, uz dogovor da, ukoliko okolnosti to budu dozvoljavale, na četrdesetodnevni pomen dođu svi koji su ga poznavali i cenili, a koji to nažalost nisu bili u mogućnosti da učine danas.

Među onima koji su poznatog menadžera za kojim tuguje gotovo cela estrada ispratili danas na Novom bežanijskom groblju bili su: Aco Pejović, Boban Rajović, Aca Lukas, Bojan iz Lexington benda, Dejan Matić, Vesna Milanović i drugi.

Bor je preminuo u subotu, 11. jula. Poslednjih dana života bio je u teškom stanju. U bolnicu je primljen sa upalom pluća, nakon što je nekoliko dana imao temperaturu. Stanje mu se ubrzo pogoršalo, nakon čega je bio priključen na respirator.

Za sobom je ostavio neutešnu suprugu Ivanu, kao i brojne kolege i estradne umetnike.

Bio je cenjen i poštovan i kao čovek, i kao menadžer. Blizak je bio sa mnogima sa estrade, a bend kojem je bio menadžer najduži niz godina je Lexington.

Takođe, Lalević je godinama bio menadžer i Aci Pejoviću, kao i mnogim drugim pevačima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA