≫ 

"Uložio sam više od 11.800 € u njene operacije, a kako mi je vratila?! Samo je usne pumpala 3 puta"

-U nju sam uložio sve što imam i nikada na njoj nisam štedeo, niti sam žalio novac. Ulagao sam vreme i ljubav, a kako mi je vratila?! - kaže on

  • 43
Maja Marinković Maja Marinković, Foto: Marko Jovanović

Jedna od učesnica koja je ostavila veliki trag na "Zadrugu 3" jeste i Maja Marinkovićkoja je zbog svoje romanse sa oženjenim Janjušem "zaradila" etiketu ljubavnice.

Marinkovićeva je obrukala celu svoju porodicu, a njeno nepromišljeno ponašanje najviše je uvredilo njenog oca, Radomira Marinkovića Takija, koji još uvek nije uspeo da oporsti svojoj mezimici vezu sa Janjuševićem.

Za to će mu, kako je objasnio trebati mnogo vremena, a očekuje i da se njegova ćerka istinski pokaje za sve što je učinila Janjuševoj i svojoj porodici.

- Mnogo sam se razočarao u svoju ćerku. U nju sam uložio sve što imam i nikada na njoj nisam štedeo, niti sam žalio novac. Ulagao sam vreme i ljubav, a kako mi je vratila?! Samo u njene plastične operacije sam uložio više od 10.000 evra i za pesmu još toliko. Dao sam 3.500 evra za operaciju grudi, a njeni zubi su me koštali 6.500 evra. Za rođendan mi je tražila tetovažu preko celih leđa, koju sam platio 1.800 evra. Samo je usne pumpala tri puta, jednom je čak vadila silikone, pa ih opet dopumpavala -  kaže Taki.

Taki kaže da da Janjuša nikada neće prihvatiti za zeta, a Maji će dati dve opcije ili da ga zaboravi ili će morati da se iseli iz njegove kuće.

- Maja će morati da ga zaboravi kako zna i ume. U suprotnom, može slobodno da ode iz moje kuće. Šta Janjuš može da joj pruži?! To je muškarac koji nema zanimanje, nije služio vojsku, nema položenu vožnju, nema stan, nema para... Zamislite samo tog majmuna koji ne ume da vozi automobil?! Ja je vozikam kao taksista po emisijama, a gde je on? Pitao sam je zašto je on ne vozi, kad je takva ljubav u pitanju - rekao je besni i vidno razočarani Taki Marinković za Alo.

Video: Susret Maje sa ocem nakon afere sa Janjušem! Ovakvu reakciju nije očekivala

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    15. jul 2020 | 10:06

    Bože sačuvaj.....Otac ulagao u plastiku da bi je uvalio nekom bogatom mužu a ona našla Jeti Šumadinca bez para.Ne bi tati smetalo ni da je oženjen ali da ima para.

  • Гаргамел

    15. jul 2020 | 10:21

    Било би много једноставније и ЈЕФТИНИЈЕ да је ћерку васпитао, него што је бацао паре на естетску хирургију.

  • Maja

    15. jul 2020 | 10:18

    Dragi gospodine zalosno je to sto ste radili,te pare ste joj trebali uložiti na obrazovanje,devojka je polupismena,dve rečenice koje je naučila ponavlja 6 meseci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA