≫ 

Anabela otkrila kako je Luna dobila ime: Priča je baš tužna, spomenula je i Đorđa Balaševića

- To je ime za devojčicu koju je trebalo da imam sa mojim prvim dečkom koji je nastrad - rekla je Anabela

  • 10
AmiG show, Amidži šou Anabela, Foto: ATA Images

Anabela Atijas ispričala je u emisiji "Amidži šou" otkrila kako je njena ćerka Luna Đogani dobila ime.

Atijasova se vratila u prošlost i na svoju već dobro poznatu tužnu ljubavnu priču, pa je je otkrila da je ime Luna zapravo vezano za njenog nekadašnjeg izabranika, koji je poginuo, ali da njenom bivšem suprugu Gagiju, Luninom ocu, to nije smetalo.

- To je ime za devojčicu koju je trebalo da imam sa mojim prvim dečkom koji je nastradao. To smo odlučili dok smo slušali pesmu "Lunjo" Đorđa Balaševića, bila je mnogo tužna pesma. Kad je on poginuo želela sam da ostane uspomena na njega kroz to ime- rekla je Anabela.

Pevačica kaže da je njena ćerk Luna na rođenju imala iste oči kao i taj njen bivši dečko, u tom trenutku već pokojan.

- Ona se rodila sa očima kao njegovim. Ja sam se pre par godina razočarala u svoj slab sluh, ili je bila slaba traka, ja sam čula Luno, a bilo je "Lunjo". Malo sam se smorila što sam loše čula, ali krive su trake -rekla je Anabela u emisiji.

Podsetimo, Anabela se u srednjoškolskim danima zaljubila u dečka koji je bio iz njenog kraja, ali je zbog profesionalne rukometaške karijere živeo u Švajcarskoj, gde je ona zajedno sa njim provodila svoj odmor, odnosno tada školski raspust.

- U međuvremenu se desilo najgore u Bosni i ostala sam s njim u Švajcarskoj. Onda smo nas dvoje došli u Crnu Goru na odmor, a odande se u Bosnu moglo stići nekim divljim putevima. On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani - ispričala je Anabela svojevremeno.

Video: Anabela: Pravda nikad nije stanovala na mojoj adresi

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    15. jul 2020 | 11:52

    Celo vece kod Ognjena je ukopavala rodjeno dete.Ne daj Boze ....

  • Pop

    15. jul 2020 | 11:49

    Da li je moguće da "majka" Razija, čuje pogrešno ime u pjesmi i da sasvim drugo ime.( jeste slično.) E patetiko moja , neka ti je bog u pomoći, (ipak te ško.)

  • Ja

    15. jul 2020 | 12:01

    Iz ovoga što je ispričala se tačno vidi da nije bila sva svoja oduvek. Dati detetu ime koje si planirala da das sa mrtvim momkom?! Užas užas užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA