Severina mora da plati 20.000 evra Milanu Popoviću

On je najavio da će sav novac koji mu bivša uplati proslediti u humanitarne svrhe

  • 6
Severina i Milan Popović Severina i Milan, Pritnskrin: Youtube

Hrvatska pevačica Severina Kojić zbog kršenja sudskih mera navodno je u obavezi da bivšem suprugu Milanu Popoviću na račun uplati iznos od 20.000 evra.

Naime, sud je odlučio da pevačica mora da vrati pasoš sina Aleksandra njegovom ocu Milanu, a ona to do sada nije učinila.

Pasoš je u njenom posedu od 11. februara i njenu žalbu na ovo sud je proglasio kao neosnovanu, te joj je odbijena.

Za kršenje mere za svaki dan koji je zadržala pasoš mora da plati po 1.000 kuna (oko 132 evra), te je do sada dužna više od 20.000 evra.

Po odluci koju je doneo sud, pevačica je u obavezi da novac uplati na Popovićeve račun, koji će on kako je rekao proslediti u humanitarne svrhe, piše Blic.

 Severina je imala još neke zahteve kada su dokumenta malenog Aleksandra u pitanju, ali sve njene žalbe i pokušaji su odbijeni. Lična karta i pasoš bi trebalo da budu kod oca Milana.

Pevačica je nedavno, tačnije 10. jula, po pisanju jednog hrvatskog medijatakođe dobila jednu kaznu od splitsko-dalmatinske policije, i to zato jer nije predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću onda kada je zakonom predviđeno.

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. jul 2020 | 17:42

    Човек створио капитал а дозволио себи да га обрлати певаљка које је узгред била и анимир дама ( види се на снимку да је у акцији са ожењеним човеком) и још му роди дете ! ?

  • Djox

    15. jul 2020 | 17:36

    Kebo,hvataj mikrofon😅😅

  • Johan

    15. jul 2020 | 18:15

    Samo deri oderi kozu pevacici derali su i drugi u nekim intimnim filmovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA