Sloba objavio sliku iz teretane uz neočekivani komentar koji ima veze sa Kijom i Lunom

Radanović je posvećen treniranju, ali i zadovoljan svojim napucanim mišićima

  • 48
Sloba Radanovic Slobodan Radanović/Foto: ATA Images

Slobodan Radanović je ovih dana posebno aktivan na društvenim mrežama. Dok se Tviter usijao od komentara na račun njegovog tvita kako "niko neće da bere maline za 25 evra", na Instagramu pratioci imaju priliku da vide koliko se "napucao".

Ništa neuobičajeno, jer pevač inače veoma vodi računa o izgledu i gotovo svakodnevno provodi vreme u teretani, pa je stigla i još jedna slika na kojoj pokazuje koliko je razbacan.

Međutim, nije to ono što je privuklo najveću pažnju, već komentar koji je Sloba ostavio uz mišićavu sliku iz svlačionice.

- Balvan - napisao je, a mnogi su se začudili zbog ovoga, jer je ovaj "nadimak" dobio zbog ljubavnog trougla Sloba-Kija-Luna, tokom učešća u Zadruzi 1 i ljubavne priče sa Đoganijevom - dok je još bio oženjen Kristinom.

Baš ovom rečju nazvali su ga hejteri nakon što je Kiju prevario sa Lunom, a Sloba je očigledno želeo da se našali na svoj račun.

Evo i slike koju je objavio, kao i ranijih mišićavih:

Video: Sloba: Kija je moja prošlost, voleo bih da Luna i Anabela izglade odnose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nela

    16. jul 2020 | 13:22

    Koliko fanova od one Kockarke ,patetično na kvadrat toliko je brane evo već 3 godine kao da je je njih prevario Sloba a ne Sloba Kiju ili šta već (velika stvar, kako da ne moš ' mislit ) Sloba je dobar dečko nije pokvaren kao gospođica mrvica ili Beyonce kako je zovu i ako nema veze ona sa Beyonce , Beyonce muž nije prevario a Kiju jeste toliko o njenoj sposobnosti ,nije mogla brak da sačuva pa kako onda misli da se uda ako nema pojma šta je brak , njen brak je trajao kao kesica čipsa . patetično

  • Ama

    15. jul 2020 | 17:55

    Ma koga slobA preverio nije tacno I e moze biti istina,ona je njega varala pred njegovim ocima pa nije hteo da iznosi u javnost samo da bi pobedila za DzABE I to preko Lunine kicme pa dosla RazijA da se kao fol pravda da bi I onA dosla do pobede,koje su ovo bruke

  • Milos

    15. jul 2020 | 22:38

    Koliko vezba trebao bi da izgleda ko Ronaldo. Ili nesto debelo gresi u ishrani, ili mu je smanjenje zeluca jedini spas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA