"Što nisi ušla da ćerku odvojiš od Slobe, da ne bude ljubavnica?!" Miljana urnisala Lunu i Anabelu

Miljana je u telefonskom uključenju rekla da je za učešće u Zadruzi 3, koju je napustila, dobila 250.000 evra, te da ulazi u "Zadrugu 4"

  • 20
Luna Đogani, Miljana Kulić, Anabela Atijas Miljana se uključila u emisiju u kojoj su gostovale Luna i Anabela, Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Miljana Kulić uključila se u emisiju "Narod pita" prethodne noći, a preko telefonske linije iznela je žestok stav o gošćama i učesnicama Zadruge 3 - Luni Đogani i Anabeli Atijas.

- Moram da prokomentarišem, nadam se da su vam nedostajali moji komentari. Jedino je u našoj zemlji moguće da devojka koju je "j" čovek od 75 godina da pobedi, to je najveći folirant, Iva Grgurić. To je sramota! - počela je Miljana.

- Luna mi nije jasna, nije stala iza svoje majke. Nije ni čudo što se svađala sa mnom. Anabeli zameram neke sitnice, što se izvinila Slobi Radanoviću, što da mu se izvini kad je maltretirao njenu ćerku. Anabela je to smislila, ona je glumica, što nije ušla kad se smuvala sa Slobom, koji je oženjen?! A, sada je ušla da se bori za neku pravdu, protiv slobodnog momka. Ja nisam dobra sa Markom, ali je milion puta bolji od Slobe, slobodan je momak. Kako joj tad nije palo na pamet? Gospođa Atijas, Bukva, što se tad nije uputila u Zadrugu da razdvoji tu vezu i da joj ne da da bude sa Slobom, da ne bude ljubavnica - rekla je Miljana.

- Je l ' si ti istukla svoju mamu pre neki dan - pitala je Anabela koja je pre toga, misleći da se ne čuje, rekla da nije trebalo da dođe u emisiju.

- Moj favorit je bio Mensur, podržavala sam ga, ali mi nije jasno. Kada bih ja ušla u Zadrugu i smuvala se sa oženjenim, moja majka bi ušla i rekla mi: "Šta to radiš?" Mislila je da će Luna da peva sa Slobom. Bolji je Marko od ta dva zla. Nije ni Lunino ponašanje opravdavajuće, nije čestitala svojoj majci ni praznik, to je za svaku osudu. Ja nisam pričala jedan dan sa svojom majkom. Sad kad Marko bude prokockao sve što je zaradio, Luna će da shvati da je on sa njom iz koristi - rekla je Kulićeva.

- On nju ne voli, to se vidi iz aviona, pokušava da je odvaja od majke. Tako je i mene jedan dečko, jer ona nije dala da mi uzima novac, kao što mi se desilo pre dva sata da mi neko uzme sav novac iz stana i prokocka. Anabela je trebalo da se izvini Kiji, a ne Slobi, kad je ostavio i povredio njenu ćerku. Ona je mislila da će tako više publike da sakupi i da pobedi. Bila je razočarana četvrtim mestom. Na osnovu čega da pobedi, što izigrava žrtvu - nastavila je.

- Lunu treba da bude sramota. Između moje majke i mene ne postoji muškarac. Ja sam se sa majkom svađala, ali kad joj je teško bila sam tu. Posle Aleksandre i Ljube ovo su najgore majka i ćerka - zaključila je Kulićeva.

Inače, Miljana je u telefonskom uključenju rekla da je za učešće u Zadruzi 3, koju je napustila, dobila 250.000 evra, te da ulazi u "Zadrugu 4".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    16. jul 2020 | 09:52

    Auuuuuu Miksi, svaka ti je kao Njegoseva. Bravo!!!!! Rekla si bas sve sto treba onom zlu od zene.

  • Aco

    16. jul 2020 | 15:38

    Ala laže! Zovite je Miljana Lažov. Na stotine puta nas je slagala do sada.

  • Mica

    16. jul 2020 | 21:32

    Marko ne voli Lunu vidi svako skoro 40 g nema ništa kad je opalješi šutnuce je decko sa sela ona nije za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA