Drama Jelene Rozge tokom karantina, čovek je neprestano uhodio: Bilo me je strah čak i po danu...

Ov nije prvi put da se lepa Splićanka našla u ovakvoj situaciji

  • 3
Jelena Rozga Jelena Rozga, Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Jelena Rozga (42) nije najmirnije provela karantinin u koji smo prethodnih meseci svi bili zatvoreni zbog epidemije korona virusa.

Rozga je skoro ceo karantin provela u rodnom Splitu, gde je uživala sa porodicom, ali je ipak neko vreme bila u ozbiljnom strahu zbog čoveka koji ju je proganjao.

Naime, on je konstantno uhodio i opsedao pevačicu, koja se iz straha u tom periodu kad god izađe stalno okretala iza sebe.

- Bilo me strah čak i po danu... Morala sam da izađem kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa, ko voli da živi u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osećaj! - ispričala je pevačica za RTL "Exkluziv".

Ovo nije prvi put da lepa Splićanka ima problem sa tajnim obožavateljem, tako je pre nekoliko godina imala ozbiljan problem kada ju je opsedao jedna splićanski poštar koga je na kraju morala da prijavi policiji.

Situacije poput ove su i čest primer kada su popularne pevačice u pitanju, pa je tako nedavno i Teodora Džehverović u emisiji "Amidži šou" otkrila ime devojke koja ju je godinama uhodila i maltretirala.

Video: Rozga sa jednom rečju odgovorila da li joj je bivši čestitao rođendan

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    20. jul 2020 | 13:59

    Pa za sta ce ti pas nego da te zastiti? Psi se i uzimaju da bi cuvali nas i nase vlasnistvo a ne da nam sluze kao ukras.

  • Sprite

    20. jul 2020 | 12:39

    Ma, neboj se.. to je Zlatko voditelj.. što radiTest automobila na you tube... :) 😂

  • Putinci

    20. jul 2020 | 17:02

    Je bi te cuvao kao malo vode na dlanu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA